Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele, hogy többet érzek iránta és szeretném, ha több lenne közöttünk, de közben félek a reakciójától?

Figyelt kérdés

Én 17/l vagyok, ő 19/f, egyik ismerősömön keresztül ismertem meg, azóta neten tartjuk a kapcsolatot.

Az a helyzet, hogy ellentétben velem, a srác nagyon jól néz ki, szerintem ha csak simán elmegyünk egymás mellett az utcán kb rám sem nézne. Közben nagyon kedves és sok közös témánk van, meg én egy kicsit visszahúzódó vagyok, de azt is jól kezeli. 2 hónapja beszélgetünk, azóta csak 4x találkoztunk. Tudom, nem sok, de ő egyetemre jár és mellette dolgozik is, így kicsit nehezebb összehozni, hogy egy időben ráérjünk.

Egyszer majdnem megcsókoltuk egymást,de az utolsó pillanatban elhúzta magát. Sokszor lejátszom a fejemben, hogy mondjam el, hogy bejön nekem, de tartok attól, hogy kiröhög vagy valami ilyesmi.

tegnap 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha majdnem csók volt, akkor nem kell elmondani semmit, tudja.

Valami miatt (még?) nem akar veled kapcsolatot.

tegnap 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1-es jót írt, minden bizonnyal tudja, ha már majdnem megcsókoltátok egymást. Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy próbálsz minél több talit szervezni, hátha előbb-utóbb kialakul valami komolyabb.
tegnap 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel már Ő is tisztában lehet. Találkozzatok még.
tegnap 12:36
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ha tudod hogy nincs barátnője akkor ne félj és mindig add önmagad!!!! De fontos hogy sokat találkozzatok mert akkor részt veszel az életébe és egyre többet fogsz neki jelenteni.Én úgy vagyok vele hogy a fiú feladata hogy szerelmet valljon de nemtudom hogy mások hogy vannak ezzel ehez viszont írtónagy türelem kell. És tudasd vele hogy benned megbízhat nem fogod elárulni. És a szépség az utolsó egyrészt mert azon általában lehet változtatani másrészt mert ha megvan a közös hang akkor már nem nézitek hogy ki hogyan néz ki.
tegnap 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!