Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel 8 hónapon keresztül legjobb barátságban voltunk. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mindent tudtunk a másikról. Ha egyikőnknek volt valami problémája, egyből szaladtunk a másikhoz, sok emlékünk volt, egy életre szóló barátságnak nézett ki. De hát, mint általában ilyenkor, többet éreztünk egymás iránt, és összejöttünk. Nekem ő az életem, és mindenkinél jobban szeretem, 1 hónapja vagyunk együtt, mindent megtudunk beszélni, és elmondjuk egymásnak a problémáinkat. Illetve idáig elmondtuk mindig, az elmúlt 5 nap nagyon rosszul telt. Nem nagyon beszéltünk, amit észrevettünk mindketten, és én próbálom visszacsinálni az egészet, de napról napra egyre rosszabb. Mindennel próbálkoztam már, de ma már ott tartunk, hogy amúgy azt mondja, hogy nincsen semmi baja, még is flegmázik, meg nem érdeklem, mintha én csak egy udvarlója lennék a sok közül. Mint mondottam, mindent megpróbáltam már annak érdekében, hogy jobb legyen, de látszik rajta, hogy nem akarja, szóval valószínűleg ez a kapcsolat rövidre fog zárulni. Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám elfelejteni őt? Jelen pillanatban nagyon szarul érint ez az egész. Tudom, ez összesen 9 hónap ismerettség, nem olyan sok, de én már az első hónapokban éreztem, hogy nagyon jól kifogunk jönni, és hamar fontos lett, pláne amikor összejöttünk. Szóval van valakinek valami tanácsa?

2021. máj. 12. 00:37
 1/5 A kérdező kommentje:
15/F
2021. máj. 12. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Ne elfelejteni akard. Ha mindig elfelejtenénk a rossz érzéseket nem tudnák becsülni a jót (jelen esetben a következő komoly kapcsolatot).

Szerintem köszönd meg neki az elmúlt 8 hónapot, kívánj neki sok sikert és töröld le. Aztán az idő megoldja.

2021. máj. 12. 05:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A 2es jót ír. Na meg a rossz dolgokból tudsz tanulni is.
2021. máj. 12. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

5 napja romlott meg a kapcsolat, vagyis nem beszéltek annyit és feladod? Hàt... Oksi. Arra nem gondoltál hogy hagyj egy kis időt ès ne parázz be azonnal? 5 napig ha egyaltalan nem beszéltek is ki kellene birni... 9 honapja ismered, lehet lassan alább hagy a hormonok tombolása, nem fogtok mindig arra vágyni hogy egymas szajaban logjatok, néha kell egy kis tér a másiknka. Ettol még lehet nagyon szeretetteli, jó, komoly egy kapcsolat

Nem lehet hogy csak ennyi tortent, lassan alabb hagy a lámgolás és néha massal is foglalkoznàtok? Ha valoban ennnyire a lelki tarsad azert ez nem ilyen drámai dolog.

2021. máj. 12. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért 5 nap után tényleg ne add fel, viszont ha szakításra kerül a sor, akkor azon kell dolgozni, hogy ha mondjuk egy év múlva eszedbe jut, akkor ne fájó emlék legyen, hanem kellemes (vagy legalábbis ne hiányozzon).

Ezt általában az idő ,,magától” megoldja, addig viszont fontos a hiánypótlás. Keress valami mást, ami iránt szenvedélyt érzel. Lány(barát)ok, hobbi, meg ilyenek.

Nekem ugyan az előző kapcsolatomban a szakítás nem volt fájdalmas, azonban az azt megelőző három hónap, míg eltávolodtunk egymástól, és az utolsó 1,5 hónapban már nem is nagyon beszéltünk, az elég kellemetlen lett volna, ha nincsenek a (lány)barátaim és a játék, no meg a biciklizés. :) 16/F

2021. máj. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!