Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom őt elfelejteni?
Mind a ketten 18 évesek vagyunk, több hónapig beszélgettünk reggeltől estig de mint kiderült ő nem szeretett volna semmit tőlem csak barátságot.
Erre én úgy reagáltam, hogy megmondtam neki, hogy én nem tudok csak barátként tekinteni rá és így inkább ne is beszéljünk.
Szóval azóta nem beszélünk, ez volt január elején. Ekkor már csak az annyira rosszul esett, hogy láttam, hogy fent van messengeren, hogy inkább letöröltem ismerőseim közül csak hogy ne lássam. Egy kicsit javított a helyzeten de még mindig mindennap gondolok rá pedig egyáltalán nem vagyok érzelgős típus..
Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, sokszor elveszi a figyelmemet még a tanulásról is. Volt már kapcsolatom, igaz fél év után vége lett de azt nem tartott ilyen sokáig feldolgozni. Ráadásul nem is volt köztünk semmi csak beszélgettünk, de én még ennyire szerelmes nem voltam lányba mint akkor voltam.
Gondolj csak bele hogy hányadik fiú barátja lehettél...
Ő csak "ismerkedni" akart, de te meg őt, ez a nagy különbség. :c
Ilyenkor igazából nehéz a helyzet. Voltam én is hasonlóan. Még akkor se teljesen felejtettem el, tettem túl magam rajta mikor egy új emberrel ismerkedtem.
Kb. 4-6 hónap után mondhatom, hogy már nem érdekel (annyira), és inkább foglalkozok, érdekel az, akit megismertem, mert én is akarom őt s ő is engem. Ha ez sikerül, akkor szerintem túl teszed magad rajta.
Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!