Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni valakit?
Az idő tényleg nagyon jó gyógyír. Kövesd ki minden felületen mert ha látod csak rosszabb lesz.
Próbálj meg magadra koncentrálni, ismerkedj új emberekkel, ha van hobbid, az is szuper dolog, fektesd abba a feles energiáid. A barátok mindig melletted vannak (jobb esetben) tölts velük több időt. Én hogy tovább lépjek egy nagyon fájdalmas szakításon, önfejlesztő videókat néztem YouTube-on. Nem lehet valakit kitörölni az emlékezetedből de meg tudod szokni a hiányát és idővel semlegesen fogsz állni hozzá. Tedd azt amitől jól érzed magad, magabiztosnak és boldognak.
Pl:egy ilyen videóban azt tanácsolták ha téged a sminkelés magabiztosság tesz, ne sajnáld rá azt a kis időt reggel. És egész napra kapsz egy boostot. Nekem kreativ önkifejezés is (nem az a maszk kategória) és kellemes időtöltés. Azóta sminkelek többször pl.
A zene is gyógyír a léleknek, olvasás is kellemes időtöltés és jó figyelemelterelő. Tálald meg azt ami boldoggá tesz és foglalkozz 100%ban magaddal. Hidd el idővel jobb lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!