Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki ezek alapján?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki ezek alapján?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal, belikeoltam egy régi képét Instagramon, és ő visszalájkolta az egyik képemet, utána egyből kirakott magáról egy kis videót insta storyba ahogy mosolyog. Snapchaten is bejelöltem, és miután több napig nem volt semmi "kontaktunk" replayelte, visszajátszotta a snapeket amiket küldtem neki. Mielőtt jönnének azok a válaszok, hogy kérdezd meg tőle, meg hogy ez gyerekes stb.. Le szeretném szögezni, hogy messze lakunk egymástól, jelenleg nem tudnék most találkozni vele, másrészt ez még friss történet, ha meglesz az alkalom el fogom hívni őt valahova. Puszta kiváncsiságból teszem fel itt a kérdést.

2021. jún. 7. 21:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na már azthittem most is találni fogsz valami egérutat, amivel aztmondhatod, hogy semmit se akar :) Csalódtam!
2021. jún. 9. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Félreértés történt fiatal barátom, nem az volt a cél, hogy mindenáron azt állítsam nem tetszel neki, de a kérdés leírásában foglaltak alapján nem volt egyértelmű. De annak tudatában, hogy társkeresőn ismerkedtek meg, egész más a helyzet.
2021. jún. 10. 01:11
 13/15 A kérdező kommentje:
hát ha az neked nem egyértelmű hogy én belikeoltam egy 2 évvel ezelőtti képét ő pedig ezt viszonozta és ő is belikeolta egy régi képemet, utána még ráadásul kirakott magarol egy cuki insta storyt is, miközben fényévente kb 1x szokott.. Magamból indulok ki, minek likeolnék vissza egy olyan lányt, aki egyáltalán nem vonz?
2021. jún. 10. 18:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Utána meg ráadásul nem replayelném a snapjeit, nem reagálnék az insta storyjaira amin fel lehet húzni a szívet vagy szavazni stb..
2021. jún. 10. 18:52
 15/15 A kérdező kommentje:
mindezeket úgy, hogy sose találkoztunk élőbe, idegenek vagyunk kb egymásnak.. az más ha egy haver reagál az insta storykra stb.. teljesen
2021. jún. 10. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!