KÉPPEL! Fotók alapján első benyomás, tetszek vagy nem? N/20
Figyelt kérdés
Szóval ezen képek alapján látszanak az alakom előnyös és előnytelen jellemzői, meg talán lehet egyfajta benyomásotok a személyemről is, ez a benyomás persze lehet téves, hisz ezek csak képek.
Ismerkedési célú priváttal ne fárasszátok magatokat... Ha valaki csak ismerkedési célból mondaná hogy tetszek neki, inkább hallgasson vagy be is szólhat ha akar.
2016. szept. 16. 00:21
1/43 Igen, én vagyok! :) válasza:
Teljes mértékben büntethető vagy.
2/43 anonim válasza:
Nem :/ Nagyon vékony vagy az én ízlésemhez. A lábaid viszont jó hosszúak, az bejön :)
4/43 RRR válasza:
bár nekem vékony vagy,de szép a tested
a személyiséged az passz
6/43 anonim válasza:
Átlagos. Talán megfordulnék utánnad. Talán nem.
8/43 anonim válasza:
a második képet sok értelme volt feltenned :D figyej má legyé má ott a szoko kútná me teccesz! amúgy meg nem :P
9/43 anonim válasza:
Lehet, rád dudálnék, lehet, nem. Ja de várj, nincs is kocsim. Akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!