KÉPPEL! Fotók alapján első benyomás, tetszek vagy nem? N/20
Figyelt kérdés
Szóval ezen képek alapján látszanak az alakom előnyös és előnytelen jellemzői, meg talán lehet egyfajta benyomásotok a személyemről is, ez a benyomás persze lehet téves, hisz ezek csak képek.
Ismerkedési célú priváttal ne fárasszátok magatokat... Ha valaki csak ismerkedési célból mondaná hogy tetszek neki, inkább hallgasson vagy be is szólhat ha akar.
2016. szept. 16. 00:21
41/43 anonim válasza:
Most mindenki szégyelje magát, hogy nem esett hasra. De 1szerű, egész alakos meztelen kép. Rajta van minden és a ruhába sem lehet belekötni. Aki válaszolt küld el neki a linket a képről.
42/43 anonim válasza:
Ebből a kérdésből is látszik milyen a nők elképzelése a palikról..... Elmondom te liba. Most nem az alfa hímekről beszélek. Szóval 1 normális hapsinak nem elég 1 test. Pont, hogy az arc a lényeg (nem az az arc amivel te idejöttél) a kisugárzás. És tudom, neked ez most fura lesz, de a kisugárzás. Lehetsz te bomba nő, ha akkora gyökér vagy, hogy senki nem tud elviselni..... Mondjuk a válaszaidból, meg eleve a kérdésből is ez jön le. Szóval én használnám a testes, de nem kellenél. Ha majd így jársz, azért gondolkodj el, azon amit írtam.
43/43 anonim válasza:
Fos vagy. Kellenél a halálnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!