KÉPPEL! Fotók alapján első benyomás, tetszek vagy nem? N/20
Figyelt kérdés
Szóval ezen képek alapján látszanak az alakom előnyös és előnytelen jellemzői, meg talán lehet egyfajta benyomásotok a személyemről is, ez a benyomás persze lehet téves, hisz ezek csak képek.
Ismerkedési célú priváttal ne fárasszátok magatokat... Ha valaki csak ismerkedési célból mondaná hogy tetszek neki, inkább hallgasson vagy be is szólhat ha akar.
2016. szept. 16. 00:21
11/43 anonim válasza:
Szilikon mell es csinos vagy az alakod szep.
12/43 A kérdező kommentje:
Én vagyok a képeken! A mellem pedig nem szilikon, de ezt végképp nem tudom honnan szűrted, láthatóan kis melleim vannak. :D
2016. szept. 16. 01:01
13/43 anonim válasza:
Lehet úgy értette,hogy szilikon mellel lennél szép. Ha így értette, akkor ne hallgass rá, így vagy szép, ahogy vagy, barátnő típus. Plusz nekem a második kép tetszik a legjobban. :)
14/43 anonim válasza:
Pont az érdekes rész (szemek, arc, száj) van kitakarva sajnos. Így csak egy test. Arc nélkül nem sokat jelent.
Kérdező mi a bajod az ismerkedési szándékkal?
15/43 A kérdező kommentje:
Az, hogy foglalt a szívem.
2016. szept. 16. 01:26
16/43 A kérdező kommentje:
Ha nem takartam volna ki az arcot, törölték volna a moderátorok egészet.
Arcom az előnyös részem szerintem: barna szem, egyenes orr, dús ajkak.
2016. szept. 16. 01:28
17/43 anonim válasza:
Semmi extrát nem látok, az öltözködésed stílusos, de felszedhetnél pár kilót. Pont az arcot nem látjuk, így olyan véleményt alkotni, mint zokniban lábat mosni.
18/43 anonim válasza:
12 vagyok. Rosszul fogalmaztam. Szilikon melllel lennel igazan csinos az hianyzik rolad de amugy csinos.
19/43 anonim válasza:
Nekem tul vekony vagy, es az oltozkodesed sem jon be.
20/43 anonim válasza:
Nekem sem jön be az öltözködésed, kicsit gyerekes a kinézeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!