KÉPPEL! Fotók alapján első benyomás, tetszek vagy nem? N/20
Figyelt kérdés
Szóval ezen képek alapján látszanak az alakom előnyös és előnytelen jellemzői, meg talán lehet egyfajta benyomásotok a személyemről is, ez a benyomás persze lehet téves, hisz ezek csak képek.
Ismerkedési célú priváttal ne fárasszátok magatokat... Ha valaki csak ismerkedési célból mondaná hogy tetszek neki, inkább hallgasson vagy be is szólhat ha akar.
2016. szept. 16. 00:21
21/43 anonim válasza:
Szerintem nem rossz az alakos csak kicsit vékony vagy (: 21/L
22/43 anonim válasza:
Átlagos, öltözködés tetszik bejön, viszont kicsit vékonyka vagy ... mégha az anorexia is a divat manapság, nekem nem jön be.
23/43 anonim válasza:
Egész csinos, pár kiló elférne rajtad, nem sok :)
24/43 anonim válasza:
fú rettenet vékony vagy, de lehetsz mondjuk balerina :) ha megfordnék utánad az csakis azért lenne h elhigyjem h jól láttam-e amit láttam xd
25/43 anonim válasza:
Nem rossz , de olyan 12-13 éves kamaszlány benyomását kelted, aki hirtelen megnyúlt. Hidd el, az arcod sokat jelent. Mivel az nincs szinte semmilyen benyomás nincs. Az a fekete cipő, fekete ing az amúgy is nagyon lehangoló. De attól még lehetsz szép is.
26/43 anonim válasza:
Én dugnálak, de mi értelme van ennek? Nem találsz magadnak palit? Vagy, itt gyűjtöd a dicsérő szavakat? Jó csaj vagy. Van akinek ez az alkat jön be, van akinek nem. Ennyi.
27/43 anonim válasza:
Te vagy foglalt, vagy csak a szíved? :)
28/43 Diavolino44 válasza:
Bocs, de nekem ez mar a tul vékony kategoria.
29/43 anonim válasza:
Jó alakú vagy, tetszel. Kicsit talán világos a hajad, de nem baj, az könnyen változtatható.
30/43 anonim válasza:
Rossz az alakod és beköltözni sem tudsz 10/3 nagyon nagy jóindulattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!