Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki ezek alapján?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki ezek alapján?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal, belikeoltam egy régi képét Instagramon, és ő visszalájkolta az egyik képemet, utána egyből kirakott magáról egy kis videót insta storyba ahogy mosolyog. Snapchaten is bejelöltem, és miután több napig nem volt semmi "kontaktunk" replayelte, visszajátszotta a snapeket amiket küldtem neki. Mielőtt jönnének azok a válaszok, hogy kérdezd meg tőle, meg hogy ez gyerekes stb.. Le szeretném szögezni, hogy messze lakunk egymástól, jelenleg nem tudnék most találkozni vele, másrészt ez még friss történet, ha meglesz az alkalom el fogom hívni őt valahova. Puszta kiváncsiságból teszem fel itt a kérdést.

2021. jún. 7. 21:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Jó eséllyel, de ezek nem konkrét jelek szerintem.
2021. jún. 7. 22:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem elég konkrét hogy visszalájkolta a képemet. Te se hinném hogy visszalájkolsz valakit aki közömbös neked.
2021. jún. 7. 22:56
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
A véleményemet kéred, vagy bizonyítást akarsz arra, hogy bejössz neki?
2021. jún. 8. 05:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Figyelj én nem adtam ezeknek a jeleknek kb a negyedét se pedig fülig szerelmes vagyok belé
2021. jún. 8. 06:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Jelek keresése helyett inkább írj rá és beszélgess vele. Neked van előnyöd, mert sejted, hogy tetszel neki. Milyen témával írj rá? Bármilyennel, csak ne "Szia mizu" legyen.
2021. jún. 8. 11:17
 6/15 anonim válasza:
90%
Én közömbös emberek képeit is simán belikeolom, szóval ez szerintem nem számít "jelnek".
2021. jún. 8. 19:59
 7/15 A kérdező kommentje:
De nem a likeon van a hangsúly elolvastad egyáltalán? Én belikeoltam az egyik régebbi képét, ő pedig visszalikeolta az egyik én régi képemet, és egyből kirakott egy cuki insta storyt magáról. Már észrevettem hogy minden ember csak lehúzni próbálja a másikat hogy nehogy jó legyen már neki. Hiba volt ide ezt kiírnom
2021. jún. 8. 21:55
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Oké, tényleg felesleges volt kiírnod, ha csak magadnak akarod bizonygatni, hogy bejössz neki. Azon van a hangsúly, hogy annyira el vagy szállva magadtól, hogy fel se merül benned annak a lehetősége, hogy csak barátként tekint rád. De mindegy is, írj rá, kérdezd meg bejössz-e neki. Remélem összejön, máskor meg csak akkor írj ki kérdést, ha nyitott vagy a válaszra.
2021. jún. 8. 22:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Biztos baratkent igen, amikor egy tarskeresorol ismertem meg utana jeloltem be mindenhol.
2021. jún. 8. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Komolyan, ha egy társkeresőn ismerted meg, akkor mit vársz? Ember, ezt persze nem írtad le eddig sehova, most benyögöd. Hát tényleg.
2021. jún. 8. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!