Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek a fiunak vagy ennyi alapjan meg nem biztos?
16L 17F
Nem tudom mi van koztunk egy fiuval.
-Eszrevettem, hogy mindig csak akkor van fent sokaig, ha beszelunk. Szoval ha elalszok 10-kor, akkor o is hamar lelep facerol. Ha hajnali 2-kor is fent vagyok meg, o is, es velem beszel.
-Egyszer kerdeztem, hogy miert nem alszik mar, es azt mondta, mert szeret velem beszelni.
-Amikor meg nagyon az elejen voltunk az ismerkedesnek, eszrevette, hogy onbizalomhianyom van, es elkezdett dicserni kulsore, belsore.
-Neha eleg perverz.
-Folyton keresi a tarsasagomat (ramir facen, de volt mar olyan, hogy en irtam).
-Viszoooont neha eleg bunko tud lenni, remelem csak poenbol.
Penteken talizni fogunk, de nem tudom, hogy mire szamitsak. Ha tetszek neki, akkor valoszinuleg mashogy viszonyulnek hozza a talalkozas soran.
Szerintetek bejovok neki ennyi alapjan? Nem ugy hivott el a talalkozasra, hogy randizzunk, hanem hogy talalkozzunk. Tobb, mint 1 hete beszelunk.
Szerintem komolytalan és szórakozni akar.
Aki valóban érdeklődik a másik iránt és komolyak a szándékai, az nem ír rögtön perverz dolgokat és nem is bunkózik.
Egyet értek a 3-as válaszolóval.
Akitől párkapcsolatot akarok,azzal nem állok le taplo módon perverzkedni. Még egy kicsit se.
Sajnálom,majd jön más.
(Ha rákérdezel,tagadni fogja,ne dőlj be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!