Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek alapjan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapjan tetszek neki?

Figyelt kérdés

Suliban mindig nez es valahogy mindig ott van ahol en. ( Nem az osztalytarsam). Es probal feltuno lenni.

Beaddolt snapen es streakelunk. Mindig latom hogy 4-5 oraja lepett fel, de amikor kuldok egy kepet rogton fellep es meg js nezi. Raadasul eszrevettem, hogy sokszor hasonlo streaket kuld mint en (bar ez lehet, hogy veletlen).

Amugy nekem tetszik a fiu es amiota beaddolt azon gondolkozok, hogy milyen streaket kene kuldjek amire tudna reagalni, mert ugye csak latasbol ismerem es igy lehet nem mer (en se mernek :D).

2020. febr. 3. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túl reagálod
2020. febr. 3. 16:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet
2020. febr. 3. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Amugy azert is tettem fel a kerdest mert en is erre gondoltam, hogy biztos csak belekepzelem
2020. febr. 3. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha akar valamit majd szól, ne görcsölj rá
2020. febr. 3. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!