Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék szerelmes lenni, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szerelmes lenni, de nem olyanok vesznek körül, akik tetszenének, és én sem tetszek senkinek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. márc. 5. 13:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hallgattam (néztem) annak idején az előadásait a tv-ben és folyóiratokban is olvastam a válaszait.

Nagyon jó válaszokat tud adni, de arra számíts, hogy ő nem kertel, hanem teli szájjal megmondja, amit gondol. Ezt azért írom Neked, nehogy megsértődj, mert nézetem szerint végtelenül jót akaró orvos. Menj el hozzá.

2021. márc. 12. 16:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Azért ez,h mindig az ellenkezője történik, amit akarok, ezt nem írom alá. Meg egyfolytában a jelentkezőkről beszélsz, a nők nem szoktak jelentkezni, remélem,h ezt a nők is meg tudják erősíteni. Férfiként meg van a lehetőséged a kezdeményezésre, a nő meg majd meglátja,h kapsz-e lehetőséget v. nem...de lehet,h csak a sokadik kezdeményezésre mond igent (a találkozásra gondolok), persze ha nem nyomulsz rá, csak fejbentartod és időről-időre próbálkozol, finoman...de ez nem minden esetben éri meg a fáradtságot. A neten meg nem az számít,h ki ír rád (bár szerintem mindenütt beállítható az érdeklősési kör és a rendszer szűri azt,h kinek jelenik meg a profilod), hanem az,h válaszol-e az akinek írtál. A legritkább eset,h pont olyan nyom pl: szivet a képedre aki neked is tetszik és ezzel a problémával küzd mindenki, a nők is. Viszont épp amit fentebb írtál, h milyen jó egy nőnek, na ez megint egy tévhit, ahogy más is írta...ha szép, akkor azért...ha nem akkor meg aztán különösen nehéz, még egy férfi, a mondás szerint: ha egy fokkal szebb mint az ördög, akkor már lehet elfogadható egy nő számára, nem sok facér Brad Pitt van a "piacon". Legyél magabiztos, de nem lehengerlő, humoros, de nem humorzsák és mindez természetesen kell,h jöjjön belőled. Ezért baj,h neked kialakult téves gondolataid vannak a nőkről, a férfiakról és a párkapcsolatokról, persze ezzel is sokan vannak így, pláne azok akiknek mondjuk volt egy házasságuk, ami tönkrement és válással végződött, de előtte nem volt semmilyen egyéb tapasztalatuk...a tapasztalat megszerzése főként a csalódásokon alapszik, nem pedig a sikereken!
2021. márc. 13. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!