Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék szerelmes lenni, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szerelmes lenni, de nem olyanok vesznek körül, akik tetszenének, és én sem tetszek senkinek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. márc. 5. 13:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10 es.

Igen én nem a kérdező vagyok, és azt is látom,hogy sok mindenben igazad van.

Lehet, hogy nem kell pszihológus, csak a saját fejemet kéne kitisztítani.

Mivel hogy sajnos nem akad senki, ezért gondolom azt, hogy a nőknél borzasztóan magasan van a léc, holott lehet, hogy ez nem is annyira igaz.

Lehet, hogy ezt csak én látom ennyire rosszul.

Tudod "ssaa" , én nem vagyok egy csúnya ember, valamikor versenyszerűen sportoltam, ma is rendszeresen futok, sportolok, nem dohányzom, nem iszok, lakásom van, jól öltözködöm, nem vagyok izzadós, nem vagyok büdös, stb, stb.

Az élet minden más területén sikeres vagyok. Csak pont ez nem, ami a legfontosabb lenne.

Szerintem pusztán azzal lehet a baj, hogy nem jártam még jó időben jó helyen, ahol össze akadtam volna valakivel.

Talán ezért érzem azt, hogy a nőknél nagyon magasan vannak az igények.

Olyan magasan, mint mondjuk női magasugrásban 2 méter fölött.

Aztán lehet, hogy ez nem is így van.

Valószínűleg, ha legalább 1 kapcsolat összejönne, és érezném, hogy kellek még valakinek ilyen borzasztó idősen is, akkor szerintem minden kitisztúlna a fejemben.

Mert ugye, ha egy 15-20 évvel fiatalabb lennék, akkor semmi gondom nem lenne.

35-40 körül még pillanatok alatt lehet normális kapcsolatot találni. Így 50 körül meg ugye az van, hogy azok a nők akik néznek is ki valahogyan, azok már mind foglaltak.

Elválni nem válik el senki, mert mindenki tudja, hogy isonyatosan nehéz a társ keresés, és ezért senki sem kockáztat.

Csak az válik el, akinek már megvan a következő.

Ezért aki kinéz valahogy, az mind foglalt már.

Tudom, hogy tűt keresek a szénakazalban, de azért megpróbálok erőss lenni még egy darabig, és kitartani.

Köszönöm, hogy bátorítasz. Végre szól hozzám vakaki, nekem már ez is jól esik.

2021. márc. 9. 10:02
 12/22 anonim ***** válasza:
33%

Ja és még egy gondolat.

Arról nem is beszéltem, hogy ugye mindannyian tudjuk, hogy férfinak lenni, ez egy sors csapás az élettől.

Ez egy borzalmas tragédia.

Ha nő lennék, és jól néznék ki, minden másként lenne.

Lépten nyomon fölcsípne valaki.

Semmi gond nem lenne.

De férfiként. Áhhhhh. Jobb nem beszélni róla. Tragédia. Igazságtalan az élet.

Miért van az, hogy a nőknek sokkal jobb?

2021. márc. 9. 10:40
 13/22 anonim ***** válasza:

#12,

még mindig tévhitben vagy!!!

Olvasd csak a Felnőtt kapcsolatokat itt a GyK-en. Minden nap van 1-2 nő, aki megbízható, társat keres, de (szerinte) a férfia mind olyanok, hogy csak "azt" akarják. Lépj kapcsolatba ilyen nővel. Semmi sem biztos, az sem, hogy a legelső nővel tartósan összehoz a sors. Keresni, válogatni kell szorgalmasan tovább - a célig. Nem elkeseredni.

Nem általános eset a feleségemé és az enyém, de vannak így mások is.

Egyetemi bálon ismertük meg egymást. Előtte sem neki, sem nekem nem volt kapcsolatunk. Egyikünk sem bulizott, de arra a bálra, ami náluk volt az egyetemen, én napok óta készültem és hívtam a barátaimat is. Mi fiúk, benne is voltunk. A feleségemet nagy nehezen elcsalták a barátnői és eljött. A bál után hajnalban elkísértem a kollégiumukba, megbeszéltük a következő találkát, 3 évig udvaroltunk egymásnak, végül 55 éve összeházasodtunk. Jól vagyunk.

Ezt kívánom Neked is!

2021. márc. 9. 15:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, és nagyon köszönöm, hogy bátorítol.

Igen, én is mindig azt hallom, hogy ez akkor jön amikor nem is gondolod.

Most az utóbbi kb 2 hétben, 2 ismerősöm is úgy talált párra, hogy nem is tervezte, nem is gondolta, hogy ott jön ez össze, és akkor amikor nem is számít rá.

Csak az ilyenből lesz jó kapcsolat. A megtervezettből soha nem lesz semmi.

Én is valami ilyesmi pillanatra várok.

Én még itt nem olvastam, hogy nők komoly kapcsolatokat keresnek. Majd szétnézek.

Pedig látod én ebben is jó lennék. Én nem egyéjszakás kalandot keresnék, sem szex partnert, hanem egy normális komolyabb kapcsolatot, ami a kölcsönös szereteten alapul.

A te történeted is példa értékű hallod e. 55+3, az 58. Ennyi éve ismered őt.

Ez nagyon példa értékű. Ezek szerint te sem tinédzser korosztály vagy már.

Köszönöm, hogy megosztottad.

2021. márc. 9. 16:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Kicsit egyszerűbben és röviden, aki nem tesz semmit a céljai elérésének érdekében, az soha nem is fogja elérni, viszont aki keres, az talál. Olyannal kell ismerkedést kezdeményezni, aki vonzó a számodra és közös az érdeklődési körötök. Az már más kérdés,h melyik ismerkedésből lesz szerelem, de ez elég gyorsan ki kell,h derüljön...pláne idősebb korban, mert egyébként barátsággá laposodik a kapcsolat, de a kölcsönös szimpátiának látszani kell abból,h szívesen tölt veled időt, nem keres kibúvókat és nem akar lerázni, esetleg meg is keres, felhív, üzen stb. Viszont a találás sem jeleni azt,h meg is találtad a neked megfelelőt, ill. arra sincs garancia,h egy ismerkedés során majd a másik fél nem akar kiszállni és nem alakul ki egyoldalú reménytelen szerelem, de ebben az a szép,h ezt nem lehet előre tudni, de fel kell készülni arra is,h el kell engedni, v. éppen te leszel az aki tovább lép és keres új kapcsolatot. A keresésre rengeteg lehetőség van,pl.: ott a töménytelen ismerkedős oldal a neten. A másik, meg,h kinél milyen magasan van a léc..., hát azért nem árt egy egészséges önértékelés és olyanokkal való próbálkozás, akik "hasonlóak", mert ahogy a régi latin mondás is tartja: hasonló a hasonlónak örül...
2021. márc. 9. 17:28
 16/22 Melchi85 válasza:
91%

12-es nőnek lenni a mai Vilagban egyszerű? Nőkent mondom Nem! De az előttem szóloknak igaza van. Nyitott szemmel es füllel kell járni a Világban! Illetve magasak a nők elvárásai?? Nem gondoltál még abba bele hogy a Te elvárásod magas? Olvastam hogy mit írtal hogy csak arra lenne szükseged hogy valaki szeressen. De nem lehet az hogy lenne olyan akit érdekelnél de Neked nem jön be?

Drukkolok Neked. A mai felbojdult Világban senkinek sem.könnyü! Mégegyszer Tenyleg csak azt tudom javasolni járj nyitott szemmel! Sok sikert!

2021. márc. 11. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:

16.

Biztosan nőnek lenni sem egyszerű, mert semmi sem egyszerű, ami úgy kezdődik, hogy tàrskeresés.

Csak tudod. A szomszéd fűje mindíg zöldebb. Mindig az a rossz, ami éppen van.

Sok nő ffi szeretne lenni, sok ffi meg nő, mert a másik nemet mindig jobbnak és sikeresebbnek látjuk.

Hát ez van sajnos. Szenved az ember társ nélkül, amíg bírja.

Amikor már nem, hát, akkor is lesz majd valahogy.

12 voltam.

2021. márc. 11. 21:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Ajánlom a figyelmébe...mindenkinek...dr. Csernusnak: A Férfi, és A nő c. könyvét (ez két könyv). Elérhető hangoskönyv alakban is, a szerző olvassa fel. Bár már az elején megjegyzi,h pusztán a könyv elolvasása nem fog senkit jobb férfivá v. nővé tenni, de akkor is tanulságos. Pl: ...ha nem szereted magad, miért várnád el mástól,h szeressen?...A test a lélek temploma. Szerinted ki akar bemenni egy lepukkant templomba,h imádja a te gyönyörű lelkedet?. ..szóval itt az előttem szóló szenvedésére és önsajnálatára gondolok...én nem fogom tudni megoldani ezt helyette, de mint ahogy fentebb is írták, ez az állapot rányomja a bélyegét a kisugárzásodra és ha esetleg eljutsz egy találkozásig és azt taglalod,h az életed sivár és ezért keresel valakit,h hátha úgy jobb lesz, sikítva fognak menekülni a nők v. fordított esetben a férfiak.
2021. márc. 12. 12:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm 18 as.

Megpróbálok változtatni amin tudok.

Tudom, hogy fejben sokat kéne tisztulnom. Kár, hogy a Csernusnak már nincs magánrendelése. Nagyon régen még volt műsora is a TV ben is.

Na meg tudod ez úgy van, hogy ha az ember akar társat, akkor biztos hogy nem jön.

Ha azt mondanám, hogy nekem nem kell senki, mert de jó így egyedül, így senkihez nem kell alkalmazkodni, na akkor biztosan lenne több jelentkező is.

Mindig az nem működik amit akarsz.

A társkereső oldalakon melegek írogatnak rám nap mint nap, pedig egyértelműen női társat keresek.

Ha meleg lennék és férfiakat keresnék, akkor meg valószínűleg nők írogatnának rám.

Nehogy véletlenül egyszerű legyen valami.

Minden esetre köszönöm.

2021. márc. 12. 13:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Hoppácska.

Utána néztem, Csernus doktornak vannak előadásai különböző városokban.

Kiválasztom a legközelebbi várost, és elmegyek.

Ő párkapcsokati problémákkal foglalkozik.

Megpróbálom vele felvenni a kapcsolatot.

Minden fűszálba kapaszkodni kell.

Ajánlom másoknak is, fönn vannak a neten a városok, és az előadások.

2021. márc. 12. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!