Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod,hogy szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
Őszinte normális válaszokat várok, honnan tudhatom,hogy ez szerelem?2021. márc. 1. 22:41
1/6 anonim válasza:
Onnan, hogy ha a számodra amugyis irritalo dolgot teszi, megse zavar, izgulsz ha meglatod es vele kell lenned/beszelned, "megijedsz" ha radir "uristen o irt ram", alig varod elolvasd, sokat gondolsz ra, elkepzeled magatokat mirol beszelgetnetek es merre mennetek, mosolyogsz ha rágondolsz, imadod az illatat, boldog vagy azutan miutan egyutt toltottetek az idot... ilyenek
2/6 anonim válasza:
Szerintem onnantól beszélhetünk szerelemről, hogy 1. vonzódsz hozzá, 2. az ő érdekét a sajátjaid elé helyezed.
3/6 anonim válasza:
Szerintem pedig a szerelmet nem kell magyarázni. Ha fel kell tenni magadban a kérdést akkor nem vagy az. Ezt érzed és nem azoktól a dolgoktól amiket itt felsorolunk. Egyszerűen csak nincs a másiknál fontosabb. Boldogabb vagy azért mert van. Izgatottan kelsz fel és fekszel le, Ő az első aki eszedbe jut.
4/6 anonim válasza:
3. vicces hogy szerinted nem kell magyarázni, a végén mégis elkezdted te is xd
5/6 anonim válasza:
Kedves 4., így van nem kell magyarázni. Mert érzi az ember és nem teszi fel ezt a kérdést. A többit mellékesen írtam hogy mégis segíteni tudjak a kérdezőnek. De nyilván nem ennyiből áll a szerelem amit leírtam.
6/6 anonim válasza:
Amit az első ír az persze, megvan az első pár hónapban, de egy hosszabb kapcsolatban kiépül a bizalom és a kiszámíthatóság (pozitív értelemben), akkor már nem fogsz a plafonig ugrani, ha ír neked. Viszont az olyan dolgok, hogy ő az első, akinek elmondod, ha valami történik, vagy hajlandó vagy reális áldozatokat hozni érte megmaradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!