Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint tényleg szerelmes belém a lány? 18f
Van egy lány a külső gyakorlati helyemen, akivel két hetente négy napig dolgozok. Ő egy tipikus jó lány fajta, szeret könyveket olvasni, szabálykövető, nincs a középpontban, de szívesen megnyílik előttem. 17 éves, karcsú, de átlagos külsejű, barna hosszú, göndör haj, 165 cm magas, zöld szemű.
Szóval a lány december óta dolgozik nálunk, első nap a bemutatkozása után nem beszélgettünk, ismerkedett az új hellyel. Három-négy hét után többször beszélgettünk magunkról, a suliról, hobbikról meg ilyen basic dolgokról. Szeret rám figyelni, mindig van szemkontaktus, meghallgatja a történeteimet, többször elmosolyog rajta még akkor is, ha nem igazán érdekes. Ha tőle kérdezek valamit, zavarba jön.
Nekem még nem volt barátnőm, nem ismerem úgy annyira a kezdőleges jeleket.
Bírom a lányt, nagyon jó a társasága, és szeretek vele beszélgetni, csak úgy külsőre nem igazán a zsánerem. Belém zúgott a csaj, vagy én értek valamit félre? Túl merész lennék, ha elhívnám sétálni?
Nem szavaztam, de ha nem értékeled túl a viselkedését, tekintettel arra, hogy komoly lánynak írod őt le - akár jelzés is lehet a viselkedése a Te irányodba (és várja, hogy elhívjad sétálni).
Az a tény, hogy külsőre most még nem jön be, attól még nagyon megtetszhet Neked a személyisége miatt. Úgy látom, hogy ezt nagyra értékeled nála. Bizonyára nem bányarém. Viszont a szépség mulandó (megszokhatod a mostani küllemét), de a jellem többnyire állandó, és ez a fontosabb. Ugyanakkor - fölöslegesen ne szédítsd őt, csak ha valóban vonzódsz is hozzá. Hosszabb idejű randevúzással majd jobban megismeritek egymást. Számíthatsz azzal is, hogy ő szakít veled. Ezt az elején egyik fél sem tudja.
Szerintem tetszel neki, próbáld meg csak egy sétára, vagy egy mekire stb.
Ha meg nem, akkor mondhtaod hogy ez csak egy baráti meginvitálás volt 😉
Gratulálok! :))
Lány szemmel nézve szerintem tetszel neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!