Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szerelmes lenni, de nem olyanok vesznek körül, akik tetszenének, és én sem tetszek senkinek. Mit tegyek?
Ez nem így működik hogy meglátok valakit, és hopp szerelmesek vagyunk(vagyis de, szerettem már bele valakibe csakúgy, de abból semmi nem is lett vágyódáson kívül)
A barátommal úgy jöttem össze, hogy csakúgy rámírt, előtte életemben nem láttam. Sokan írnak így, de neki válaszoltam,mert miért ne. Aztán találkozgattunk, csókolóztunk, annyiszor mondogatta hogy mennyire tetszek neki, szép vagyok, szerelmes belém, hogy végül én is beleszerettem❤
Szóval ne zárj ki senkit az alapján, hogy nem érzel iránta valamit már alapból,legyél nyitott. Nekem is csak azóta jött össze előtte csak vártam
5-6 Teljesen igazatok van, csak hát olyan nehéz ez.
Sajnos van olyan akire sohasem fog rátalálni.
Úgy érzem 54 évesen már semmi esély, pedig mindent megteszek, de már kezdem tudomásul venni, és belenyugodni, hogy életem végéig egyedül maradok.
Az én koromban ez már szinte teljesen lehetetlen is.
Neked akkor nagy szerencséd van
6 oska.
Jó időben jó helyen jártál, és ez az ami nagyon nehezen jön össze.
Szeretnék beléd reményt önteni, de nem tudok. A vak tyúk is talál szemet. Ne légy ennyire elkeseredve. Gondold át, hogy vajon miért nem tetszett a nőknek az, ami miatt nem jöttetek össze, ill. miért nem tetszett mégsem, akire szemet vetettél. Miért mondtál le róla mégis, ha első látásra bejött neked. Ezt elemezd ki és változtass rajta. Légy céltudatos és erős!
Ffi.
Köszönöm a jó tanácsot.
Vannak napok amikor nagyon magam alatt vagyok, már-már az öngyilkosság gondolata foglalkoztat.
Aztán van úgy, hogy valahonnan erőt merítek--magam se tudom hogy honnan--, és elkezdek bizakodni, reménykedni.
Úgy gondolom, hogy úgy is eljön egyszer az igazi, csak nem szabad nagyon törekedni rá, nem szabad görcsölni meg ilyesmik.
Így egy pár napig kicsit jobb, aztán ha nincs eredmény, akkor megint vissza zuhanok.
Nálam sokkal jobban nem sokan vannak elkeseredve, de azért köszi, hogy megpróbálsz segíteni 8- aska.
Én most ott tartok, hogy képes lennék visszautasítani egy Lottó 5 ös találatot egy normális párkapcsolatért. Ha választani lehetne, akkor mindenképp a kapcsolat, és egyáltalán nem érdekelne a pénz.
Az a pénz egyáltalán nem tenne boldoggá. Nem is tudnék vele mit csinálni, mert nálam most minden a párkapcsolattól függ.
Szerinted egy jó párkapcsolat csak kiváltságosoknak, és csak a nagyon szép, nagyon csinos jó pasiknak adatik meg???
Mert én már kezdem ezt hinni.
Legyél nagyon szép férfi, ne legyen rajtad 1 kg plusz sem, járj kondi terembe, csupa erő és izom legyen az egész tested.
Most ha vége lesz a víruskának, beíratkozok egy kondi terembe, jól kiizmosítom magam.
Nem vagyok kövér sem, csak olyan jó férfias,de ma pl nem ettem semmit, csak 2 kg almát egész nap, mert a nők nem tűrnek meg egyetlen kiló pluszt sem.
Szerinted is csak a nagyon szép, csak a gyönyörű férfiak kelnek el. ???
Most egy nagyon drága arckrémet is szándékozom venni, bár nincs semmi baj a bőrömmel, de talán akkor még szebb leszek egy picit.
Szerinted is jó dolog, ha egy férfi nagyon szép????
Úgy hamarabb akad társ igaz???
Köszi ha válaszolsz majd ha ráérsz egy picit.
#9,
Ugye, Te nem a kérdező vagy, hiszen anonimként válaszolsz, de szerintem lehetetlen, hogy egy férfi ilyen tévhitekkel éljen. Szerintem szinte mindenben, amit írtál, téves nézeteid vannak.
Érdeklődj az ismerőseidtől, barátaidtól, járj velük együtt, ahová most lehet. Eljárhatsz akár pszichológushoz is, de ne hidd, hogy 1-2 beszélgetés megold mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!