Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba viszont kicsit zavar hogy alacsonyabb nálam 1 fejjel.:( 2 éve húzzuk már egymás agyát de nem tudjuk elengedni egymást (viszont ha összejönnénk nem gondolnám hogy hosszú távú lenne és félek hogy elveszítem ha nem működne) annyira szeretem hogy nem kockáztatnám hogy elveszitsem. Nagyon önző vagyok hogy nem vagyok biztos magamba és nem engedem el viszont ő azt mondta nem baj nem vagyunk együtt viszont nem birná ki ha ellökném magamtól és a barátom se tudna lenni. Egymás támaszai vagyunk de túlságosan sokat bukhatunk ha nem működne a kapcsolat. Nem szeretné hogy elengedjem de elkéne, hogy neki jobb legyen és találjon egy olyat aki biztos magában és az érzéseiben mert megérdemli a legjobbat.
18/l
2021. márc. 2. 21:23
2/2 anonim válasza:
Ha kölcsönösen gondoljátok egymásról ugyanezt, szerintem azok vagytok. Én megpróbálkoznék egy párkapcsolattal, ha a barátság is ilyen szoros köztetek. ( Egyébként ha nem működne, sem kell örökre elválnotok egymástól, sokan vannak úgy, hogy szakítanak és barátok maradnak. Tudom, hogy rossz lehet barát helyett egy csalódásra nézni, de nem így kell felfogni. Ami volt, volt, de attól még szerethetitek egymást máshogy. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!