Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Sulimba jár egy fiú aki 3 évvel idősebb nálam. Tavaly előtt jött suliba, azóta tetszik, de sose köszöntem rá. Nagyon beparázok mikor köszönni tudnék, egyszer megpróbáltam, de olyan halk volt, hogy még én se hallottam. Igazából márciusban bejelöltem facen, nem jelölt vissza mert am naagyon antiszoci, mindenhol csak ismerősöket jelöl vissza. Még instán se fogadta el a követési kérelmet, Szeptemberben hülyeségből ráírtunk, hogy elfogadja e instán a k.kérelmet, és elfogadta, sőt, be is követett. Novemberben szülinapján írtam neki instán, hogy boldog szülinapot, emoji nélkül és beszivezte és visszaírt szívvel, pedig róla köztudott, hogy NEM használ emojikat. Ezekután 1 perccel visszajelölt facebookon mikor, mint mondtam én MÁRCIUSBAN jelöltem be. 3 napra rá jött a névnapja, ismét írtam neki viszont most én is írtam szivet. Válaszolt ésss megint szívvel. Januárban a szülinapomon írt az idővonalamra, felköszöntött, jézuus fellegekben jártam kb. Igazából nov.3.óta nem láttam mivel onlineban vannak. Egyébként sokszor néztem és sztem észrevette mert ő is nézett engem, tökre féltem. Na igazából NAGYON köszi ha ezt valaki elolvasta, valaki tudna tanácsot adni mit csináljak? Írni nem szeretnék neki, nem hinném h visszaírna.2021. febr. 27. 22:26
1/3 Péter0303 válasza:
Kérj tőle talit beszélni szeretnél vele.
2/3 anonim válasza:
Ne gondold túl. Menj oda hozzá vagy írj neki, amelyiket jobbnak látod és köntörfalazás nélkül mondd el, hogy érdeklődsz iránta. Ezt biztosan értékelni fogja szóval nincs vesztenivalód.
3/3 anonim válasza:
Na, az első kettő választ felejtsd el gyorsan. :)
Nehéz ez a helyzet a covid miatt, tudom.
Amit javaslok, írj rá. Mondjuk,...."Bepótolhatnánk a szülinapomat egy beszélgetéssel.Van ötleted, hogy hol tudnánk találkozni és beszélgetni?"
Hidd el, ha ezt így bátran leírod, akkor minden sínen lesz.
Majd számolj be a fejleményekről. Drukkolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!