Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tényleg én nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg én nekem kéne kezdeményeznem?

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva: van egy fiú, aki nagyon sokat bámul, meg jó fej velem. Tegnap, a suliban furcsa dolgok történtek: mi, a barátnőmmel beszélgettünk, és ő is odajött. Erre bejött egy pár fiú osztálytársam, és elkezdték, hogy most esküvőt fognak nekünk rendezni. Ezután kirohantak az osztályteremből a folyosóra és odajött hozzám egy fiú osztálytársam és elkezdte, hogy ez a fiú szeretne járni velem, csak azt várja (meg nem volt barátnője), hogy én kezdeményezzék. Ma írtam neki egy cetlit, hogy suli után beszéljünk, de azt mondta, hogy ő most gyrosozni megy, és majd skypeon beszélünk. Még nem ért haza. Szóval az a kérdésem, hogy tényleg én kezdeményezzek?

2021. febr. 26. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy KELL, főleg ha nem akarsz semmit tőle. A kezdeményezés azt jelenti, hogy teszel egy lépést felé, pl. felveszed vele a kapcsolatot, amit megtettél; kapott egy cetlit, írtad neki hogy beszélnél vele. A skype-ot hagyjátok, mondd meg neki hogy suliban beszéljetek, élőben. Net és monitor mögé könnyű bújni, meg a haverjait küldeni neked. Ha akar valamit, akkor ne futárokat küldjön, még ha félénk is.

Nem kell semmibe belemenned amibe nem akarsz, nem kell feleségül menned hozzá (még eljátszani se), se egyebek. Kicsit beszélgettek és ennyi, nem kell ígérni semmit neki.

2021. febr. 26. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem hány éves vagy?
2021. febr. 26. 14:53
 3/5 A kérdező kommentje:
15
2021. febr. 26. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ő ezt szeretné. Te akarsz kezdeményezni? Ennyi a kérdés. Akarod vagy sem ezt? Ha nem érzed jónak, nem kell.
2021. febr. 26. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Hátt igazából nem akarom.
2021. febr. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!