Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nos az jó ha egy szép lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos az jó ha egy szép lánynak bejötem de olyanyira ,hogy ő kezdeményezet?

Figyelt kérdés

Ha nem hagyom elmagam ,oda figyelek a külsőmre ilyesmi lánynak fogok még tetszeni?

Mert ha egynek tetszetem akkor fogok többnek is?!

Ne ilyen modell alkatu lányokra gondóljatok hanem normális kinéztű és normalis értékrendű lányokra kell gondolni☝️

Kik jól néznek ki de semmi extra

Nem akarom ,hogy ő kezdeményezen csak ez így most így alakult

2021. jan. 27. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jót jelent. Nincs azzal gond, hogy ő kezdeményez, ebből is látszik, hogy baromi jól csináltál valamit magadon.
2021. jan. 27. 20:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom...de rosszat nem jelenthet de ak instan miert nem írnak visza? Modjuk nincsen valami képem kint mivel előbe sokal jobban nézeki de képen nem valami jól 😔
2021. jan. 27. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 - Az Insta, meg a Face csak arra jó, hogy összefoglald magad nekik. 1000 oka lehet, hogy miért nem írnak vissza, de ha nem írnak vissza, nem kell erőltetni, vagy elkeseredni rajta. Valószínűleg van oka rá, de ez nem feltétlen azt jelenti, hogy benned van a hiba. Ha valakivel élőben ismerkedsz meg és egy sikeres randin túl vagy vele, valószínűleg nem fog már ignorálni.
2021. jan. 27. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

"oda figyelek a külsőmre"

Ez oké, de a helyesírásra miért nem figyelsz?

2021. jan. 27. 23:35
 5/6 A kérdező kommentje:
De en csak ugy bekovotem oket marmint nem taliztuk elotw nem is ismenek
2021. jan. 27. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Addig oké ameddig élőben beszélgetsz velük, csak nehogy átmenjetek messengerre
2021. jan. 28. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!