Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó fiúk! Ti mernétek kezdeményezni egy szintén visszahúzódó de szép lánynál?
Hát a megoldás egyszerű. Nem azt kell mutatni neki, hogy bele vagy zúgva, hanem hogy szimpatikus. Általános témákkal nem tudsz mellényúlni, beégni, de megtudod, hogy ő kíváncsi e rád.
Én azt mondom, a legjobb ha a kapcsolatok egy erős barátsággal kezdődnek, a normális lányokat nem egy flörttel kell levelli a lábukról, hanem az odafigyeléssel, megértéssel...
Nem csak fiú.
Pl Neked nagyon szinpatikusnak tunik es elkezded szemezni vele . Pl innen mar te kezdemenyezted.
Hát én nem mernék, nemhogy szép lánynál, de még egy félénk barlangi trollnál sem kezdeményezni.
De ha valaki odajönne hozzám, két szép kezében megtartaná pofázmányomat, és mélyen a szemembe nézve azt mondaná "Haver, szerintem tök oké vagy" egy szeretethiányos koala maci lelkesedésével csimpaszkodnék az illetőbe.
Hát jah, nincs önbecsülésem :-D 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!