Feladat: két szép lány kutyát sétáltat. Milyen indokkal/szöveggel lehetne odamenni hozzájuk, és beszélgetést kezdeményezni?!
Számtalanszor látom, hogy tényleg szép lányok sétálnak 2-3 an, és azon agyalok, hogyan, vagy mégis milyen indokkal lehetne beszélgetést kezdeményezni, vagy netán velük tartani a sétában totál ismeretlenként?!
Vagy kezdetnek elég lenne, ha szép moyollyal köszönnék nekik?! :) aztán elhaladunk egymás melett, majd visszafordulok, és ha kötülük is valaki, akkor már lehetőség lenne ismerkednI?!
igazság szerint mint sok srác, én is félek attól, hogy visszautasítanak, és kinevetnek csak...:/
jó tippeket írtatok! és tényleg, mit foglalkozok vele, ha kinevet 2 ismeretlen lány?! és?!
amugyis az emberek msotanság egyre többet foglalkoznak azzal ,hogy ismeretlen embereket nyűgözzenek le...
" akkor sem jelent ez semmi rosszat. "
Dehogynem. Persze megpróbálatod magad áltatni, hogy "eöö nem az én hibám" meg "eööö nem számít eööö" közben viszont de. Ha kettő kiröhögött akkor nagyot ugrik az esélye, hogy a többi is ki fog, mert objective ronda vagy.
vigyél bacont a zsebedben, a kutyák pedig majd oda fognak menni hozzád:D A csaj meg majd magyarázkodhat, hogy ó bocsi így meg úgy, te meg megbocsájtod neki egy telefonszám ellenében.. Na jó ez gagyi, de jobb mint a semmi:D
Csak aztán nehogy valami öregasszony pitbullja támadjon rád mert nemcsak a baconra de a virslire is ráharap:D
objectíve randa???!!! XD
azért nemvagyok egy zombiszökevény....
egyébként kinevet, nevessen, megpróbáltam. ha oda sem megyek, még ennyi sincs.
ma 12:15
de ha bizalmatlanok vagytok az idegenekkel, akkor mégis hogyan szoktatok ismerkedni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!