Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Feladat: két szép lány kutyát...

Feladat: két szép lány kutyát sétáltat. Milyen indokkal/szöveggel lehetne odamenni hozzájuk, és beszélgetést kezdeményezni?!

Figyelt kérdés

Számtalanszor látom, hogy tényleg szép lányok sétálnak 2-3 an, és azon agyalok, hogyan, vagy mégis milyen indokkal lehetne beszélgetést kezdeményezni, vagy netán velük tartani a sétában totál ismeretlenként?!

Vagy kezdetnek elég lenne, ha szép moyollyal köszönnék nekik?! :) aztán elhaladunk egymás melett, majd visszafordulok, és ha kötülük is valaki, akkor már lehetőség lenne ismerkednI?!

igazság szerint mint sok srác, én is félek attól, hogy visszautasítanak, és kinevetnek csak...:/

2013. júl. 8. 12:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy a kutyám nem harap, de én igen.
2013. júl. 8. 12:59
 22/26 anonim ***** válasza:

Fogd úgy fel, mintha nem is lennének szépek:D Vagy nem akarnál tőlük semmit. Csak haverkodj. Poénkodj.

Én jártam már úgy hogy rámozdultam a csajra, közben meg amint kinyitotta a száját már fordultam is volna el...

Szóval nem minden a külső. Csak lazán!

Én csak egy szitut nem tudtam eddig megoldani, mikor egy leszbi pár egyik lánytagja jött be de nagyon...

2013. júl. 8. 22:42
 23/26 Sudribunkó ***** válasza:
vigyél magaddal otthonról egy kis kulát a markodban, majd mndd azt, hogy a kutyátok odafosott, de én összeszedtem! ha lepattintanak, akkor vágd a fejükhöz a darab szart, amit eddig szorongattál!
2013. júl. 9. 21:51
 24/26 anonim ***** válasza:

De miért kéne otthonról sz*rt vinnie? Talál a fűben. :D

Ember, a válaszod epic!

2013. júl. 10. 10:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Milyen kutyáik vannak?
2013. szept. 9. 21:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Vagy rúgj bele a kutyába, és mondd, hogy jellemfejlesztő rúgás volt. Ugyanis a kutyáknak is van már...ahogyan jogaik is, de főleg sz@ruk.
2013. szept. 11. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!