Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiú társaim, ti is folyton...

Fiú társaim, ti is folyton így jártok, miért nincsdenek szép, vonzó, vékony lányok, akik jó fejek is egyben, mitől van mind bunkóvá változva meg elszállva? Hát minden lány, aki vékony már ilyen szemétté válik vagy így szüeletik?

Figyelt kérdés
Felmegyek például facebookra és keresgélek, ha találok egy nekem tetsző lányt bepróbálkozok nála, de szinte mindig bunkóznak, meg páran még fikázzák is a külsőmet, pedig semmit sem ártottam nekik. Meg annyira agyatlanok, nem értem én ezt miért nincs olyan lány, aki nincs elhízva és mégis jó fej meg szívesen ismerkedik velem.

2013. júl. 6. 13:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts!!

22N

2013. júl. 6. 13:32
 2/18 anonim ***** válasza:
miért nem személyesen ismerkedsz? engem is idegesítene ha ismeretlenek zaklatnának fárasztó üzenetekkel
2013. júl. 6. 13:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Miért teszitek fel ezt a kérdést kb. félóránként más-más megfogalmazásban?
2013. júl. 6. 13:33
 4/18 anonim ***** válasza:
a facebookot amúgyse ezért találták ki, hogy te keresgélj...
 5/18 anonim ***** válasza:
Mostanában sok az ilyen, de vannak normálisak is.
 6/18 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk nem szeretik, ha zaklatják őket?

Másrészt érdemes lenne nem a fb-on élni az életed, és akkor nem lenne ilyen torz világképed.

2013. júl. 6. 13:38
 7/18 anonim válasza:

I know that feel bro...

mellesleg, ne csak azt nézd hogy hogy néz ki egy lány, nem azt mondom, hogy Falusi Mariannal járj, de az ilyen szépség királynôk mind elvannak szállva maguktól, és csak ilyen Metroszexuális csávókkal állnak szóba. szóval ha nem vagy b**is, akkor szerintem tegyél le ezekrôl a pi***król. és nyisd ki jobban a szemedet :D

2013. júl. 6. 13:38
 8/18 anonim válasza:

Jah és a lányoknak üzenem:

a kérdés úgy kezdôdöt, hogy "fiú társaim", szóval ha lány vagy, a böngészôd vissza gombjával hagyd el ezt az oldalt.

2013. júl. 6. 13:42
 9/18 A kérdező kommentje:
Azt sem tudjátok nekem mi a szép. Két hónapja egy átlagos kinézetű lány vert át randin... Élőben minden lány foglalt, akinél bepróbálkozom érdekes mód. Hagyjuk már a kamu dumáítokat, nem igaz, hogy a lányoknak nem számít a külső, sajnos. Én leadtam az igényeimet és az lett a hála, hogy egy átlagos kinézetű lány randin átvert, csak fogadásból találkozott velem, majd a facebookon volt csak pofája rondának és egyéb durva sértő szavakkal illetni a külsőmet.
2013. júl. 6. 13:47
 10/18 anonim ***** válasza:
A facebook nem arra való, hogy idegenekre ráírj...aha, persze, de ha valami jó képű csávó írna rá a ribikre, azt bevenné a gyomruk,annak örülnének, nedvesedne a punci. Meg ez a ne általánosíts szöveg is, erről is csak annyit, hogy 10-9 nő olyan, mint ahogy a kérdező leírta. Külsőre megy mind, csak itt írnak ilyen kamu szöveget, hogy nekik ronda barátjuk is volt, meg mások szerint ronda a barátjuk,de ők szépnek látják. Biztos elfogom ezeket hinni, olyan madár vagyok.
2013. júl. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!