Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért bűn az, ha vékony...

Miért bűn az, ha vékony fiúként vékony barátnőre vágyom, amikor sok túlsúlyos lány ismerősömnek is vékony pasija van? Ha neki van joguk hozzá, akkor nekem miért nem lehet vékony barátnőm?

Figyelt kérdés
Mert folyton azzal jön mindenki, hogy elégedjek meg én is egy kvöér lánnyla, de nem értik meg hogy nekem nem jönnek be, nem bírom elfogadni, hogy csak kövér barátnőm lehet, amikor annyira nincs is nagy igényem csak, hogy ne legyen igénytelenül kövér, mert nem tudok vonzódni hozzájuk. Miért nem bírják ezt felfogni?!
2013. júl. 4. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó vicc volt :DD
2013. júl. 4. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:
El van túlozva, feleslegesen gyártod a problémákat! Ismerkedj vékony lányokkal, utána ha lesz egy vékony barátnőd csak nem fogják azt kérdezgetni, hogy hát mért ő, mért nem egy kövér?!
2013. júl. 4. 15:31
 3/11 Akszidentális Errőr ***** válasza:
100%

Úgy beszélsz az emberekről, mintha valami szolgáltatások vagy anyagi javak lennének. Mint mikor az ekével kínlódó földműves azt mondja, hogy neki is joga van egy traktorhoz, mint a szomszédnak...

Ez baromira nem így működik. Olyan ember lesz a párod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bár a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik, de mindkét esetben ott van az, hogy meg kell felelnetek EGYMÁSNAK. Semmi sem tiltja vagy akadályozza meg, hogy keress egy vékony lányt, akinek tetszel, szóval akkor mi a probléma?

2013. júl. 4. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

"a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik"

LOL, te hol élsz ember? Ez inkább 100 évvel ezelőttig volt igaz. Manapság mindenkinek lehetősége van a bárki közül megtalálni a magának valót. Aki meg beéri a kevéssel, az szenvedjen is egész életében.

Én is vékony pasi vagyok, nehogy már egy igénytelen kövér nőt kelljen a barátnőmnek nevezni. Eleve nem vonzzanak, akkor meg hogy szeressek belé, ha nem is foglalkozom velük?

Lehet leszavazni, gondolom a sok lusta disznót bántja ez a komment. :)

2013. júl. 4. 15:38
 5/11 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Kedves #4-es, attól még, hogy nem ma már az ember szülei döntenek erről, bizony sok a gátlásos, kapcsolatfüggő ember, akinek bizony bőven elég az, ha a másik nem megy az idegeire (bár bizonyos körökben ez is luxus :D) és emellett nem egy bányarém. A lényeg, hogy legyen valakijük.
2013. júl. 4. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
már nem azért de vannak olyan kövér lányok akik önhibájukon kívűl kövérek és őket is besorolják abba a csoportba h lusták.közben meg betegek.én sem vagyok vékony ezt elismerem(181 cm,70 kg) de nem értem h miért néznek le az emberek.igen is mozgok
2013. júl. 4. 15:46
 7/11 Akszidentális Errőr ***** válasza:

ma már nem*

És valamiért ennél a kérdésnél is úgy érzem, hogy ez a helyzet. A lényeg, hogy legyen valaki, aki nem taszítja túlságosan. Kell egy barátnő, és neki bizony JOGA VAN egy vékony példányhoz.

2013. júl. 4. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:

#6 a betegségből adódó túlsúly elég kis arányú a kövérek között a lustasággal szemben.

Egyébként 180 centihez a 70kg nem kövér, max teltkarcsú.

2013. júl. 4. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as köszi:)
2013. júl. 4. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Lassan fogadóirodát nyitok, hogy melyik nap hányszor fogod feltenni ezt a kérdést. :D
2013. júl. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!