Miért bűn az, ha vékony fiúként vékony barátnőre vágyom, amikor sok túlsúlyos lány ismerősömnek is vékony pasija van? Ha neki van joguk hozzá, akkor nekem miért nem lehet vékony barátnőm?
Úgy beszélsz az emberekről, mintha valami szolgáltatások vagy anyagi javak lennének. Mint mikor az ekével kínlódó földműves azt mondja, hogy neki is joga van egy traktorhoz, mint a szomszédnak...
Ez baromira nem így működik. Olyan ember lesz a párod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bár a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik, de mindkét esetben ott van az, hogy meg kell felelnetek EGYMÁSNAK. Semmi sem tiltja vagy akadályozza meg, hogy keress egy vékony lányt, akinek tetszel, szóval akkor mi a probléma?
"a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik"
LOL, te hol élsz ember? Ez inkább 100 évvel ezelőttig volt igaz. Manapság mindenkinek lehetősége van a bárki közül megtalálni a magának valót. Aki meg beéri a kevéssel, az szenvedjen is egész életében.
Én is vékony pasi vagyok, nehogy már egy igénytelen kövér nőt kelljen a barátnőmnek nevezni. Eleve nem vonzzanak, akkor meg hogy szeressek belé, ha nem is foglalkozom velük?
Lehet leszavazni, gondolom a sok lusta disznót bántja ez a komment. :)
ma már nem*
És valamiért ennél a kérdésnél is úgy érzem, hogy ez a helyzet. A lényeg, hogy legyen valaki, aki nem taszítja túlságosan. Kell egy barátnő, és neki bizony JOGA VAN egy vékony példányhoz.
#6 a betegségből adódó túlsúly elég kis arányú a kövérek között a lustasággal szemben.
Egyébként 180 centihez a 70kg nem kövér, max teltkarcsú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!