Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért bűn az, ha vékony...

Miért bűn az, ha vékony fiúként vékony barátnőre vágyom, amikor sok túlsúlyos lány ismerősömnek is vékony pasija van? Ha neki van joguk hozzá, akkor nekem miért nem lehet vékony barátnőm?

Figyelt kérdés
Mert folyton azzal jön mindenki, hogy elégedjek meg én is egy kvöér lánnyla, de nem értik meg hogy nekem nem jönnek be, nem bírom elfogadni, hogy csak kövér barátnőm lehet, amikor annyira nincs is nagy igényem csak, hogy ne legyen igénytelenül kövér, mert nem tudok vonzódni hozzájuk. Miért nem bírják ezt felfogni?!
2013. júl. 4. 15:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Aki vékony, annak csak csúnya barátnője lehet. A nőknek kb mindegy a férfi testalkata, csak a vékonyakat rühellik, mint a szrt.
2013. júl. 6. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!