Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiú társaim, ti is folyton...

Fiú társaim, ti is folyton így jártok, miért nincsdenek szép, vonzó, vékony lányok, akik jó fejek is egyben, mitől van mind bunkóvá változva meg elszállva? Hát minden lány, aki vékony már ilyen szemétté válik vagy így szüeletik?

Figyelt kérdés
Felmegyek például facebookra és keresgélek, ha találok egy nekem tetsző lányt bepróbálkozok nála, de szinte mindig bunkóznak, meg páran még fikázzák is a külsőmet, pedig semmit sem ártottam nekik. Meg annyira agyatlanok, nem értem én ezt miért nincs olyan lány, aki nincs elhízva és mégis jó fej meg szívesen ismerkedik velem.

2013. júl. 6. 13:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért ennyire ne ítélkezzetek már! Ti fiúk is ilyenek vagytok, ti is lekoptatjátok vagy szóba sem álltok olyan lányokkal, akik külsőre nem jönnek be, nem tetszenek. Ti is ugyanolyan felszinesek vagytok( tisztelet a kivételnek)
2013. júl. 6. 17:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem is lányoknak szóla kérdés, de még ide is bepofátlankodnak, akkora az értelmi szintjük egyeseknek. -.-
2013. júl. 6. 17:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó egy bunkó paraszt vagy. Ne csodálkozz,hogy nincs és nem is lesz egy normális barátnőd az életben. Idióta
2013. júl. 6. 17:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ha így beszélsz a nőkkel, mi a búbánatos fa.szomon csodálkozol, kis köcsög? (Csak hogy felvegyem a stílusodat.)
2013. júl. 6. 18:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Ronda vagy és kész. Ezen nincs mit gondolkozni. Ja meg egy r ohadt nagy t apló is.

Remélem segítettem. :)

2013. júl. 6. 19:41
 16/18 anonim válasza:
Hagyjad, nők -.-
2013. júl. 6. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
persze, majd nem válaszolunk egy kérdésre, mert mert te úgy akarod. :D
2013. júl. 6. 22:32
 18/18 anonim válasza:
kíváncsi vagyok, hány éves lehetsz, hogy ilyen megkeseredett hamgnemben írsz...15-16? na mindegy, de ha te úgy állsz hozzá a lányokhoz, hogy bunkó vagy ronda, akkor ne várj te se semmi jót, előbb változzass magadon és utána dumálj. ja és nyugodj meg, személyes tapasztalatból mondom, hogy többször is tetszett/jártam már olyan fiúval, aki nem volt valami nagy szám külsőre, de nagyon jó fej volt, és igen, tudom, hogy lányoknak tilos ehhez a kérdéshez írni, de hát mi mind ilyen degeneráltak vagyunk
2013. júl. 7. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!