Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy reagálnátok, ha egy (viszonylag szèp) lány odamenne beszélgetni, leszólítana csak úgy?
Figyelt kérdés
Pl utcán, edzőteremben, strandon vagy hasonló helyeken.2019. júl. 2. 13:19
1/10 anonim válasza:
örülnék neki, tisztelettel válaszolnék, remélem több is lesz belőle, mint beszélgetés.
budapesti férfi
2/10 anonim válasza:
Ember,hely,helyzet függő valaki siet valahová, zárkózottabb, nem szeret beszélgetni akkor hiába vagy szép és beszélgetni akarsz vele (még ha tetszenél is neki) lehet, hogy nem fogja érdekelni. Ezt kizárólag tapasztalat útján fogod megtudni.
5/10 anonim válasza:
De jó srácok, most tökre elment ezekről a random beszélgetések kezdeményezésétől:(
6/10 anonim válasza:
Simán :3 de azért figyelj milyen kedvembe vagyok mert vagy dög unalom mert meghaltam vagy az is lehet hogy megborulsz tőlem xD
7/10 anonim válasza:
Viszonylag szép?
nekem tök mind1, ha kedvesen és barátságosan szólítana meg persze, hogy örülnék neki :)
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy néz ki. Vagyok annyira filantróp, hogy bárkihez tud lenni pár kedves szavam
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, lehet azt hinném, megpróbálnának átverni, hogy aztán kiröhögjenek. :D
Csak ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!