Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttam egy lányt, jó kezdés,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egy lányt, jó kezdés, ha odamegyek hozzá beszélgetni, legközelebb? Mit jelentett, hogy a buszról nézett engem?

Figyelt kérdés
Szóval, úgy volt az egész, hogy, egy olyan buszmegállóba voltam, amibe nem nagyon szoktam menni, persze, az én buszom, nem is ahhoz a buszmegállóhoz megy, hanem csak reménykedtem, hogy történik valami ilyesmi, például, valakit látok, aki megtetszik, és beszélgethetek vele. Az történt pontosan, hogy láttam egy lányt, megtetszett, a mai napon történt, az a busz, egy másik városba megy, viszont, a lényeg: A lány is nézett engem, sőt, még amikor leült a buszon, akkor is nézett onnan engem. Mellékletként, mindenképpen oda fogom menni hozzá, bár ez lessz a 4. alkalom, hogy odamegyek egy lányhoz, a 3 év alatt. Szóval, reménykedek, ez alkalommal, sikerülne, amit szeretnék. :)

2019. jan. 25. 15:00
 1/9 A kérdező kommentje:
fogok* Elnézést, a kicsit furcsább fogalmazásért, és a helyesírási hibákért, félrenyomtam pár gombot. :)
2019. jan. 25. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerinten nyugodtan menj oda hozzá.

Először is mosolyogj rá, aztán kérdezd meg h hogy telt a napja, aztán majd csak kialakul a beszélgetés :)

2019. jan. 25. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze, menj oda hozzá nyugodtan, hiszen most már nem vagytok vadidegenek egymásnak.

(De honnan tudod, hogy mikor lesz ott legközelebb? Ez olyan "bejárós" busz? Mondjuk Gyöngyösön tanul és Hatvanba ment a busszal haza?)

2019. jan. 25. 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát őszinte legyek, nem tudom, de mivel iskola táska volt rajta, azt ítéltem meg, hogy azzal a busszal jár haza, abban az időpontban.
2019. jan. 25. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Inkább kezdd azzal h “szia van kedved dumálni?” Esatobbi

Mert az a milyen volt a napod kicsit parasabb lenne

Mármint lányként mondom xd

2019. jan. 25. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:

-szia van tüzed?

-nem dohányzok

-gondoltam (ha nem kérdezz rá h miért kérdezted akkor mond) csak valahogy meg kellett szólítanom

2019. jan. 25. 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, a tanácsokat megfogadom, és vegyítem, azzal, amit én gondoltam ki, mármint, kezdeményezési mondat.
2019. jan. 25. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:

A "van tüzed" nem jò,olyan suttyòs.

Amugy benne van a pakliban,hogy csak visszajelzèsre vár,azèrt bámul...

Mármint èn is bámulom a pasikat de csak azèrt,hogy mindeközben megkapjam a visszajelzèst,hogy "igenis tetszem!!!!"

2019. jan. 26. 13:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, egyébként, nem szívok cigarettát, szóval ez kizárt. Aznap pénteken, több ok miatt nem mentem oda, egyrészt, éppen szállt fel a buszra, másrészt, még csak először láttam őt, harmadrészt pedig, ha fel is szállok arra a buszra, se pénzem nem volt utazni oda-vissza. De, ha ő is vár a visszajelzésre, akkor a következő alkalomkor, megkapja, mert igazából, a viselkedését elnézve, nem volt olyan, mint a legtöbb lány, meg a tekintete is más volt, ilyen békésebb, és nekem a lényeg, hogy egy lány, kedves legyen, de felsorolás alapon, nem írom le, mert az nem lenne mindig érvényes, de most ami fontos, hogy, felkészülök, kicsit csendesebb, félénk vagyok, de én ilyen vagyok, és én elfogadom magam így, szóval, odamegyek. :)
2019. jan. 26. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!