Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélgetni egy fiuval?
Van egy srác aki tetszik,és tegnap rámírt,elég sokmindenről beszéltünk,ma viszont én írtam rá,és ma is elég sok témát kiveséztünk!
Hobbik stb stb.
Ti mit ajánlotok?Miről lehet beszélni egy fiúval?
Szerintem ez nagyon a személyiségetektől függ
Attól hogy te mit szeretsz meg ő
De például a nyár is lehet egy jó téma
Sorozatok ha néztek
Könyvek ha olvastok
Emberek (mármint nem kibeszélni) de ki mit gondol másokról
Ilyesmik
Aztán lehet ilyen mély jelentésű dolgokról is
Például tegnap egy fiúval valami nagyon mély beszélgetésbe bonyolódtam ami a társadalmunkról illetve minden problémáról szólt, elég érdekes volt :D
De ez megint csak a mi személyünktől függ
Az égvilágon mindenről lehet, sőt KELL beszélni. Ami téma eszetekbe jut. Így ismeritek meg egymás nézetét a világ dolgairól. Így látjátok meg, mi kettőtökben a közös és mi az ellentétes.
A közös nézettel - természetesen - nincs probléma. Az ellentétes nézeteknél az a lényeg, hogy el tudjátok-e nézni a másiknál ezt a számotokra ellentétes dolgot vagy sem. Ha igen, akkor nincs baj. Tudomásul veszitek (egy életre!), hogy a másiknak a véleménye más, mint a tietek. Ha kibékíthetetlen az ellentét, akkor ne folytassátok a kapcsolatot.
Azt is jó tudni, hogy nincs a Földön másik személy, akivel mindenben de mindenben egyezne a véleményünk. Amíg friss a szerelem, ezt nem érzékeli az ember (mert elvakítja a szerelem), de később kibújik a szög a zsákból.
Ffi.
Világnézetek, álmok, remények/vágyaitok, múltatok, jövőtök, mik szeretnétek lenni, titkok...ezekkel a témákkal mélyebben meg lehet egy embert ismerni és ezek a témák egyre több és több kérdést vonnak maguk után.
Remélem minden jól sikerül és tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!