Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudhatnám meg, hogy mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnám meg, hogy mi történik valójában?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác az osztályban. Minden lánnyal jóban van, de velem csak néha beszél sulis dolgokról. Egy ideje furcsán viselkedik velem, de nem értem mit akarhat. Néha olyan mintha oda lenne értem, néha meg teljesen ignorál. Hogyan tudhatom meg, hogy mit érez? Nem szeretnék sem írni neki, mert személytelen, de beszélni sem szeretnék vele, mert félek, hogy bebukom. Igazából csak kifejezetten az ő figyelmét kéne felhívnom magamra?
2021. febr. 10. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Valójában gyíkemberek vagyunk.

Nem szeretnél semmit tenni hogy megtudd hogy mi a helyzet? Hát ha így sikerült kiderítened, szólj.

2021. febr. 10. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged is érdekel a srác küldj neki baromi egyértelmű jeleket (pl. Kérdezd meg nincs e kedve veled lógni délután).

De ha csak ego nővelésből akarod tudni hagyd a francba.

2021. febr. 10. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
3%
Sztem ajanld fel neki a tested
2021. febr. 10. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem írj rá!

Ha nem teszed valószínűleg ő sem fogja, és elveszted vagy megismer egy másik lányt.

2021. febr. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!