Van olyan film, amiben mintha mindig történne valami, de valójában nem történik semmi az ég egy adta világon?
Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 11:19
1/7 anonim válasza:
Ad Astra :D
Ekkora egy semmirekellő filmet :D
Ugyan ez az összes MCU :D
2/7 anonim válasza:
A legtöbb Disney által készített film ilyen. Kivétel talán a régi Disney mesék és a mai Pixar animációk.
3/7 anonim válasza:
*Még eszembe jutott pár:
Démonok között univerzum filmjei
az összes Paranormal activity film
Netflix tinidráma filmek
Wattpad filmadaptációk
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem a Wounds(sebek) c. film kapcsán jutott eszembe ez a kérdés, mert végig sejtető zene megy alatta, mintha...
2019. okt. 25. 13:10
7/7 anonim válasza:
Sorozat: Szívek szállodája. Én akarattal sem tudnék ennyire unalmas sorozatot csinálni. Kávéznak, ki-be mászkálnak, beszélgetnek az időjárásról. nem tudom, ki az aki képes nézni, vagy ki adott erre pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!