Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Adott egy bonyolult szituáció, kissé össze vissza lesz, de megpróbálom leírni ahogy tudom.

Adott 3 ember.

Az egyik legjobb barátom, nevezzük itt Gézának.

Egy lány, aki most legyen Vivi.

És a másik legjobb barátom pedig legyen Pisti.

Géza szerelmes Vivibe, a csaj húzza az agyát, egyszer szerelmet vall neki az esőbe aztán meg el löki, döntésképtelen. Géza egyik legjobb barátja Pisti, hosszú barátság ez. Géza elutazik egy kis időre, így Pisti és Vivi itt marad. Mint kiderült Vivi rámozdult Pistire, de ők le is feküdtek, és dugó pajtások lettek, persze ezt Géza tudta nélkül. Vivi azt mondta Pistinek hogy szereti őt és hogy ezt nem akarja elbaszni, és legyenek együtt, viszont Pisti nem akarja elveszíteni legjobb barátját, így nem tudja mit tegyen. Elmondta nekem, a két fiú legjobb barátjának, és kérte hogy ne mondjam el senkinek. Én hallgattam, aztán most részegen Vivi ráírt Gézára hogy nem tudja mit érez, meg ilyen szerelmes zenét küldött neki. Géza persze elkezdett újra reménykedni, de szólt nekem hogy nehogy elmondjam Pistinek.

Úgyhogy, el vagyok veszve, nem akarom hogy a két fiú összevesszen, persze ez elkerülhetetlen. De mit tegyek, mind a kettő megígértette velem, áruljam el az egyiket? De akkor a másik szarba lesz. Kissé tanácstalan vagyok, de nem akarom hogy bármelyikük is jobban sérüljön a kelleténél.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, a válaszokat előre is köszönöm.

2021. jan. 27. 00:13
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
2021. jan. 27. 01:04
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Ize.. ezpicit zavaros😅

Szerintem hagyd őket, ugyis fog tortenni valami a beleszolasod nelkul is valoszinuleg

2021. jan. 27. 02:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondj semmit.

Mond azt hogy nem tudsz semmit és kész

2021. jan. 27. 07:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne nagyon avatkozz bele.

Én a helyedben max a csajjal venném fel a kapcsolatot, hogy kicsit gondolkozzon már mielőtt cselekszik, mert tönkretehet egy régi barátságot. Szóval ő vagy döntsön vagy engedje el mindkét csavót.

2021. jan. 27. 16:50
 5/8 Stark2000 ***** válasza:
100%
Hagyd, majd elintézik maguk közt, inkább ne mondj semmit, nehogy te gyere ki belőle rosszul, miközben az egészhez semmi közöd. Ők pedig remélhetőleg megtudják oldani, ha annyira jó barátok.
2021. jan. 27. 23:12
 6/8 anonim válasza:
Szerintem is a két sracot hagyd, a csajjal beszelhetsz, de kb semmit nem ér, úgyse a mondandód alapján fog cselekedni.
2021. jan. 28. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Barátság srácok között abszolút nem ilyen. A két srác már tud a dologról. Mindkettő meghúzza majd, aztán pacsiznak és megbeszélik, hogy hogy szopott a Vivi. :D
2021. jan. 29. 04:27
 8/8 anonim ***** válasza:
4-essel értek egyet.
2021. febr. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!