Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Abban szeretnèm kèrni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Userboy kérdése:

Abban szeretnèm kèrni a segitsègeteket hogy: mitèvő legyek?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel reg ota joban vagyok es bele szerettem. Elmondtam neki ès ő is szerelmes belèm.

Szeretnèk vele talàlkozni de fèlek hogy nem lessz tèma :(

Nagyon jol ismerjük egymàst es pl mikor telefonon beszelgetunk nagyon sok tèma van ès nagyon jo. Csak mikor eloben kell beszelni szerjntem el figjuk izgulni! Mit tegyek hogy legyen tèma ès ne legyek unalmas ? ( első tali kettesben) Szerintetek?

2020. dec. 7. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. És? Miért lenne baj? Ismeritek egymást, tudjátok, hogy amúgy el tudtok beszélgetni. Ne aggódj, ne parázz rá, és akkor tudsz majd beszélni. Sok sikert!
2020. dec. 7. 13:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet hogy igazad van. Mert mindig jol el voltunk
2020. dec. 7. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

" Figyu, most olyat játszunk, hogy telefonon beszélünk egymással, háttal ülünk egymásnak és úgy beszélgetünk kicsit... " 😊

Majd szépen lassan megfordulsz, amikor oldódott a feszültség, és megcsókolod. ♥️

2020. dec. 7. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Első randin? Na ne máá'. Ott is lenne vége.
2020. dec. 7. 14:04
 5/5 anonim válasza:
100%
Ember, teljesen normális hogy izgulsz. Ha nem izgulnál akkor nem is tetszene. A "titok", az hogy nem kell magabiztosnak lenned, csak úgy kell mutatnod magad.
2020. dec. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!