Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitsegeteket szeretnem kerni lassak tisztan erdekel masok velemnye. Mi a velemenyetek az alabbirol? Tudtok valaszt adni tisztan lassak?
Volt egy baratnom. En kulfoldon dolgoztam. O meg meg sulis volt.
Masfel evet voltunk egyutt es volt hogy parszor feltekeny voltam es ezert elhagyott. Rak ki mindenfele kepeket az internetre a baratnojevel. Es 2 napja nem beszeltunk. Mindent megtettem erte nagyo sok penzt raaldoztam ingaztam ket orszag kozott honaponta. De nem tudna egybol mast keresni soha ezt tudom! 2 napja nem beszeltunk. Az apja anya ismert es midenki oda volt ertem. Szerintetek mit csinaljak? Nem ir es nem is keres. Sokszor mondta hogy o nem mutat ki semmit ha faj nem szeret gyengenek tunni. Bar en rni nem akarok mert eddig folyamatosan kerestem. De erzem hogy szeret. Irjak ra vagy adjak meg idot? Vagy szerintetek itt a vege? O soha nem volt igy ilyen komolyan fiuval. En 20 o meg 16 eves. Soha nem szeretett meg ennyire senkit minenki ezt mondta nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!