Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig mindig pozitív voltam a lányok hoz. Kedves vicces stb... de semmi. Legyek flegma lekezelő?
Legyél flegma. Mielőtt megszólalsz, előtte köpj egyet a földre vagy böfögj egy nagyot, miközben vakarod a segged. Sőt, ha fingással vegyíted, az lesz a legmenőbb.
Amúgy a viccet félretéve, nem a flegmaság nem nyerő, legalábbis normális csajoknál.
Ne jàtszd meg magad.
Flegma semmiképpen ne legyél.
A közvetlenség jó ötlet. :)
"oda megyek egy random lánchoz és elkezdek vele beszélgetni?"
Hát, szerintem ne. Furának néznének, hogy láncokkal beszélgetsz, a lányoknak sem hiszem hogy bejönne, ha látnak téged úgy. Inkább csak otthon csináld a saját láncaiddal, négyszemközt.
A lényeg, hogy legyél önmagad! Ne egy szerepet játssz el, mert még ha működne is, akkor is pikk-pakk kiderülne, hogy milyen is vagy igazából.
Amúgy a lányok többsége (az én köreimben legalábbis) jobban kedvelik a vicces, közvetlen fiúkat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!