Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon bejöhetek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejöhetek neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki 21 éves, és nem volt még barátnője, és nem is csajozós típus.

2018-óta ismerem úgy látásból, de nem beszéltünk még.

2020. Október 28-án voltam tesóméknál keresztelön (nem egy faluba lakunk)

És ez a fiú is ott volt, aklor kezdtünk úgy igazából beszélgetni, csinált velem közös képet. Aznap nekem indulni kellett haza, és ő elvitt odáig ahol engem vártak, és adtam neki puszit. És kérdezte tőle testvérem, hogy mit kér azért, hogy elvitt engem, és a fiú azt mondta, hogy már levan tisztázva. És aznap kérdezte testvéremtől, hogy mikor megyek hozzájuk megint, mert a testvérem és a fiú egy faluba laknak, és a testvérem férjének a haverja.

Amikor megint mentem hozzájuk, akkor ő is jött este, és ittunk, (igazából én nem), és a fiú sokat nézz és hosszan, piszkal, hogy törpilla, meg le akartam ülni és nem volt nagyon hely, és ő mondta, hogy üljek mellé, meg piszkált, mikor akartam magamnak önteni valamit, lögdösött, meg azt mondta ügyes vagyok, hogy el altattam a kicsit, mert a testvéremnek nem sikerült.

És aznap ott aludt, (azt mondta tesóm, hogy ilyen még nem volt), és amikor én ott vagyok, mindig olyan éjszaka 1-2 óra felé megy haza,de ha én nem vagyok ott akkor olyan 11

Meg amikor náluk voltunk, és este volt ilyen kisebb buli, és a tesvéremnek haza kellett menni a kicsi miatt, és én is mentem vele, és a fiú eljott értem, hogy vissza vigyen, de nem mondta senki neki. Ő magától. És aztán mikor vissza értünk kérdezte, hogy ettem-e, és mondtam, hogy nem, és mondta hogy gyere.. Aztán mikor ettünk, ki akartam menni a többiekhez, és ő azt kérdezte vagy mondta, hogy minek mész ki, mit csinálnal kint? Meg folyton azt akarta, hogy egyek. És akkor is kérdezte, hogy meg e csináltam az ő ágyát. Meg mindenki előtt mondta, hogy én ma ott alszok (nem aludtam ott)

Meg kimentem ragyujtani és ő is kijott, és mondtam neki, hogy nehogy elessen, és azt mondta, hogy majd én felsegitem..

Meg ott volt nála a fésűm, és meg fesulte a hajam, én meg véletlen Megütöttem egy picit a kezemmel, és azt mondta, hogy pusziljam meg.

Meg ilyen kis apró jelek.

Testvéremtől kérdeztem, hogy mit csináljak, hogy szerinte be-e jövök neki, de ő először azt mondta beszéljek vele, másodszor meg szerinte csak baráti jeleket add a fiú.

És azt is mondta, hogy nem tudja, mert nem csajozós a fiú.

Szóval szerintetek bejöhetek a fiúnak?

18L

2021. jan. 16. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bejöhetsz, igen. De hogy mennyire komolyak a szándékai, azt csak akkor tudod meg, ha komolyabban megismered. Csak óvatosan.
2021. jan. 16. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen,de azert meg ne eldd bele magad semmibe,nehogy a vegen csalodnod kelljen! Sok sikert!:)
2021. jan. 18. 09:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért beszéljek vele?

De nem úgy, hogy rá rontok, hanem szépen

2021. jan. 18. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze! Minnel tobbet beszeltek,annal batrabb lesz es felmeri majd valallni az erzeseit. :)
2021. jan. 18. 11:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát! Sokat segített 😇
2021. jan. 18. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélj többet vele, aztán kérdezz rá :)
2021. jan. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!