Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő múlásával egyre több jelet veszek észre, és bejöhetek e neki?
Figyelt kérdés
Szóval nyáron voltam dolgozni, ahol az egyik sráccal elég érdekes kapcsolatom lett. Egy helyen dolgoztunk szóval eléggé sokat láttuk egymást. Én egy olyan lány vagyok aki sokat nevet, és a srác folyamatosan cukkol valami miatt, de nem bántóan. Nagyon sokszor szemezünk nem egy pillanatig, valamiért egyikünk se kapja el, megölel, random meg szokott érinteni, sokat nevet rajtam. A barátnőm azt mondja nagyon más a kapcsolatunk, máshogy viselkedünk. Sokszor kezdeményez beszélgetést, meg ilyenek. Az utolsó nap mikor találkoztunk nagyon boldog volt mikor látott de búcsúzáskor fura volt, és elkezdett szivatni én meg visszavágtam és baromi sokáig nézett rám mosolyogva például. Bejöhettem neki?2020. júl. 23. 01:49
1/2 anonim válasza:
Bejöttél neki. De csak ennyi. Felejtős.
2/2 anonim válasza:
Bejössz neki mert ha nem akkor elejétől másképp viselkedett volna. Aki nekem közömbös azt észre se veszem aki meg nem azon vagyok, hogy észre vegyen és rám figyeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!