Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezeket még beleht...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezeket még beleht pótolni? Változni fog egyáltalán valmi, az idő múlásával? Vagy készüljek arra, hogy egyedül leszek egész életemben?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogylassan 20 éves leszek,de alig vannak barátaim:

Ami annak köszönhető,hogy míg iskolába jartam,soha nem mentem senkivel sehova stb.

Eléggé önbizalomhiányos vagyok.

Szóval a helyzet az,hogy még soha nem volt barátnőm,nem csókolóztam és még nem voltam eggyütt egyetlen lányal sem(ölelést,puszit sem kaptam még)

Ez nyílván azért van mert:

Nem jároknel bulizni

Nem merek lányokkal beszélgetni(2 db kivételével)

Ha tetszik valaki,akkor sem tudok annyi önbizalmat szerezni hogy hozzá merjek szólni.

Ui.:Nincs is sok időm,mert vagy dolgozom,vagy a hobbiimmal foglalkozom.(de úgy figyeltem meg,hogy a lányok nagy részét úgy sem érdekelné,ha netán beszélgetésre kerülne sor)

Szerintetek nem kellene szakemberhez fordulni?

19/f

2016. szept. 23. 21:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

4 biztos módja van hogy szerezz nőt, ebből hárommal rendes nőt tudsz szerezni.

1. Iskola(közép-felsőfok)

2. Szórakozóhely

3. Járkálás

4. Esetleg munkahely?

Gondolj bele abba: MIt veszíthetek ha elutasít? Valszeg ha egy random lány szólitasz le, akkor semmit, egy ember a 7 mrdből. Se suliban nem nevetnek ki, se a kevés barátod, se senki. MAx a elégé lentlévő önbizalmad bánná.

Mit nyerhetsz? Boldogságot is, akár.

Sokan tudod elkövetik azt a hibát hogy a "tökéletes" nőt keresik, szerintem 1/3 külsőség, 1/3 belső, 1/3 kémia.

2016. szept. 23. 22:45
 2/15 A kérdező kommentje:

Soha nem voltam még buliban,nem szeretem ha sok ember van körülöttem,és nem igazán szeretem a részegek társaságát sem.

A 3. alatt mit értesz pontosan?

Munkahelyen nem lehet ismerkedni.

2016. szept. 23. 22:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Munkahelyen nem is szabad ismerkedni. Bulizni meg nem kell menni ahhoz, hogy ismerkedj. Ismerkedni mindenhol lehet. Áruházban, sétálás, futás, biciklizés közben, buszváróban, esőben-hóban. Egyet nem szabad: feladni. Tudom, nem könnyű. Lesz egy pár pofára esés. De járni is úgy tanultál meg! Mindig újra próbálkoztál. Nem adtad fel! Most sincs egyéb dolgod. Csak tanulni kell a kudarcokból.
2016. szept. 23. 22:55
 4/15 A kérdező kommentje:

Láttam már pár valaszod mások kérdései alatt és mondjuk 80%-ban eggyet is értek veled,hiszen én is ezt tanácsolnám másiknak.

DE nekem még az sem megy,hogy ha pl.:munkahelyre jön egy új lány beszélgessek vele(nem ismerkedési célból)

Igen úgy tanúltam meg járni,hogy eggyle többször álltam fel,de tegyük hozzá gyerekként nem érzed/nem foglalkozol a dolgok fontosságával,következményekkel.

Mivel gyerekként nem félünk annyira a kudarctól stb...de mivel nekem kb. 4-5 éves lemaradásom van a korosztályomhoz képest,szerintem teljesen érthető,hogy a biztos(100%) helyzetben kezdeményeznék egy lánynál.Nekem az 50-50% túl rizikós,nem engedhetem,hogy egy kudarc azt a kevés önbizalmamat is lerombolja.

Itt jöhet az,hogy AKI NEM MER,AZ NEM NYER.

Igaz DE NEM IS VESZÍT.

2016. szept. 23. 23:18
 5/15 KJUsul ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam pont. Egy idő után beértem pótlékokkal, már nem is érdekelt, hogy legyen feleségem, családom. És rohadtul megbántam! Ne tedd ezt magaddal! Mert így eldobod a jövődet.

Nem csak arról van szó, hogy szűz maradsz-e, ez a legkevésbé fontos az egészben elhiheted. Hanem az, hogy sose leszel képes egyről a kettőre jutni, kivéve, ha félmilliós fizetésed van vagy több. Egyedül maradni rohadt szar érzés.

Én 48 éves létemre maradtam tök egyedül, egy fiatal pályakezdővel lakok szálláson egy szobában, nagyon megalázó. Most már kéne a feleség, a család, de lehet, hogy késő. A nő aki családot akar, biztonságot is akar. Jövőképet. Velem milyen jövőképe lenne? Nyomorúság, szenvedés, oszt párt év múlva talán nem is élek. Nem kellek már a kutyának sem.

Ne hagyd hogy így járj! Ha másként nem megy, igyál bort mielőtt megpróbálsz megszólítani egy lányt, az ad bátorságot. Még semmivel nem késtél el, de nagyon hamar késő lehet. Higgy nekem, vesd magad bele az életbe! Ha átvernek, ha hibázol... hát tanulsz belőle. Az is sokkal jobb, mint egyedül kínlódni és szenvedni, mert egyedül csak szenvedés az élet, és 10 év múlva semmi mást nem fogsz látni az életből, mint akadályokat, kudarcokat, negatívumokat. Akkor aztán eláshatod magad. tudom, hogy hosszúra sikerült ez az írás, de nem akarom, hogy más is így járjon mint én.

2016. szept. 24. 08:58
 6/15 KJUsul ***** válasza:

Valami tévedésben vagy. Aki mer az nyer. Nem véletlen szól így a mondás. Mert ha mersz és kudarcot vallasz, akkor is nyertél, nem pedig veszítettél! Érted mire célzok???

De ha nem mersz, máris veszítettél! Nem csak a szerelemben, mindenben!

2016. szept. 24. 09:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"DE NEM IS VESZÍT."

De igen, kérdező. Veszít. A sikerből ugyanis nem lehet tanulni, csak a kudarcokból. Gondold csak végig. Ha valami jól megy, azon nem akarsz változtatni, és felesleges is lenne. Csak amikor belebuksz, akkor kezdesz el agyalni a történteken, akkor elemzed, akkor analizálod (jó esetben) a fiaskó okait.

Senki sem úgy született, hogy tud csajozni. Nekem még fénykoromban is nagy átlagban 12-15 kudarcra jutott egy sikeres ismerkedés. Most akkor lehet számolni, hány kudarcot kellett elszenvednem a közel 50 kapcsolatom összekalapálása során. De az nagy hülyeség, ha ezekre a kudarcokra az önbizalmad rombolásaként tekintesz. Ezektől nem csökken, hanem nő az önbizalmad. A baj csak ott van, hogy bele se mersz váni!

2016. szept. 24. 09:30
 8/15 anonim válasza:

Szerezz be egy nagy tükröt. Fejleszd a karizmádat.

Első szint. Játsz el a tükör előtt egy nagyon félénk fiút. Ha sikerül elérned, hogy nevetsz magadon jó úton jársz, afelé, hogy ne törekedj tökéletességre, és merj hibázni.

Csajozni csak akkor fogsz tudni, ha tisztában vagy magaddal.

Szóval táncolj, énekelj, bolondozz a tükör előtt. Fel kell oldódnód magad előtt. Mondj el egy viccet magadnak a tükör előtt.... próbáld ki, hatásos.

2016. szept. 24. 16:34
 9/15 anonim válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is. Régebben voltak igazi barátaim, de passzivitásomnak hála a barátságok felszínes haveri kapcsolatokká alakultak. Középsuliban nekik köszönhetően azért kb negyedévente eljártam házibulikba, normálisabb szórakozóhelyekre. De akkor is hülye voltam, mert a kötelező bemutatkozáson kívül nem nagyon beszéltem idegenekkel. Most egyetem miatt már velük se tartom a kapcsolatot meg amúgy is különböző városokba kerültünk. Az itt tapasztalható látszatbarátságokból, amit csak az alkohol tart össze, kösz nem kérek. A lányokkal való beszélgetésekben is kudarcot vallottam párszor. Ekkor még aludni sem tudtam rendesen pár napig, akkora baromnak gondoltam magam.

A 8-as jól beszél, én pár hete napi rendszerességgel hosszú percekig nézek farkasszemet magammal önbizalomfejlesztés céljából.

A lényeg az, hogy légy jóba önmagaddal, szeresd magad, ne utáld. A lányok valószínűleg ezt úgyis megérzik. Próbálkozz, ne tartsanak vissza a kudarcok!

Nyugi, fiatal vagy még, ráérsz aggódni pár évtized múlva, ha nem változik a helyzeted.

19/f

2016. szept. 24. 21:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy nem engedheted, hogy azt a kevés önbizalmadat is lerombolja egy esetleges kudarc. Szeretném egy kicsit másik oldalról megközelíteni a dolgot. Ha bepróbálkozol egy lánynál és ne adj Isten nem jön össze a dolog, akkor is legalább megpróbáltad és megtapasztaltad, hogy nem is annyira vészes a dolog. Tehát nem egy elvont dolog lesz az elutasítás, hanem tudod, hogy milyen és rájössz arra, hogy nem is olyan vészes, mint amilyennek elképzelted. Valamelyik haverodat összeszedhetnéd egy buli erejéig és nem kell rögtön felvinned egy lányt magadhoz, de megnézheted, hogy más pasik mit csinálnak, kipróbálhatod ugyanazokat a felszedős ötleteket. Ugyanakkor azt is megértem, ha ez még nem a te világod, elképzelhető, hogy soha nem is lesz az. Csak tudom, hogy mennyire rossz a vágyakozás és azt is, hogy ez idővel csak rosszabb lesz, mert ez egy ösztön. És igen azt is lehet mondani, hogy nem vagyunk ösztönlények, de a kiegyensúlyozottság egyik része az, hogy ilyen téren is ki vannak az ember szükségletei elégítve. Nem csak a szexre, hanem az intimitásra is gondolok.Én nem hiszem, hogy szükséged lenne pszichológus segítségére, de ezt csak is te tudod megmondani. Hiszen jobban ismered magad, mint amilyen következtetéseket egy vadidegen le tud vonni az alapján, hogy mit írsz ki pár sorba. A másik oldalon a pszichológussal történő beszélgetés elég hasznos tud lenni. Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj csak és szívesen meghallgatlak.
2016. szept. 24. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!