Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kibír egy hullámos papagáj...

Kibír egy hullámos papagáj két egész napot egyedül?

Figyelt kérdés
Holnap muszály elutaznom két napra! Tele töltöm mindkét etetőjét és az egyetlen itatóját. Szerintetek lesz valami baja??? Aggódom! 😢😢😢😢😢😢😢😥

2016. aug. 22. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ismerődnek szolj hogy gondoza őket! Vagy ha nem érnek rá akkor egy meg bizható szomszédnak mond.
2016. aug. 22. 20:51
 2/15 anonim ***** válasza:
A víz a kritikus, mert ha elfogy, akkor elpusztulhat töle
2016. aug. 22. 20:59
 3/15 anonim ***** válasza:

Valaki azért jó lenne ha ránézne a madárra. Mi kanárival utaztunk(nyaralás), élvezte, nem lehet elvinni? Vizet talán többet kéne hagyni ha kifürdi. Esetleg ha olyan hörcsögitató, akkor elég.

Szomorú lesz, nem fogja érteni, mi történt. Én adnék kulcsot valakinek, vagy átvinném valakihez

2016. aug. 22. 21:00
 4/15 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy 13 éves vagyok ( nem adhatom ismeretlennek a kulcsot, mellesleg most költöztünk ide) nem nyaralni, hanem eskütételre utazunk el... 2-3 nap. És a szüleim azt mondják h nem kell aggódni. De szerintem igen......mit tehetek???Holnap indulunk... 😢😢😢😢😥😖😖
2016. aug. 22. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, kibír, többet is. Vizet nem igényel sokat, mert őshazájában is hetekig bírja víz nélkül. Elegendő neki az a víz is, amit a szárazeleség biztosít.
2016. aug. 22. 21:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Úristen, köszönöm szépen! El nem tudod hinni, mennyire hálás vagyok, hogy megnyugtattál! 😱😱😱❤❤❤❤
2016. aug. 22. 21:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

a hullámos papagájnak sosem kéne egyedül lennie!! és most nem arra gondolok,hogy te vele vagy.. mindenképpen kéne neki egy fajtárs! egy másik papagáj.. egyedül tartani kínzás..

a kérdésre válaszolva: ha van előtte bőven kaja és innivaló,akkor kibírja. de tényleg vegyél még egyet nem értem miért kell egyedül tartani,amikor a csapból is az folyik,hogy kell nekik társ

2016. aug. 23. 09:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Úristen mekkora baromság hogy több napig v egy hétig is egyedül lehet hagyni mert Ausztráliában is ezt szokta meg - a kalitkás madár SOSEM volt az őshazájában! Felakadhat az etetőjén a kaja, a víz állott lesz vagy belekakál és azt nem issza meg.

Én kb csak a legritkább esetben hagyom őket egy éjszakára, és már éhenkórászként várnak mert délelőttre elfogy a kaja az etetőből, hiába van fenn a több fürt köles. Vízbe sokszor kakilnak bele, úgyhogy még csak 24 órát sem vagyok távol tőlük.

Valakit meg kellene bíznod. SZüleidnél érdeklődj, hogy mi a megoldás, hátha NEKIK van ismerősük.

2016. aug. 23. 09:52
 9/15 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem tudok neki társat venni,mert kettőnek kicsi a kalitka és a szüleim abszolút nem egyeznek bele. Felhoztam az ötletet , hogy adjuk be állatkereskedésbe de semmi nem tetszik nekik....amúgy meg ő úgy került hozzám, hogy egy esküvőn hozták valami beöltözött emberek és csak úgy otthagyták. Senki nem akarta hazavinni! Hát hagytam volna, hogy az utcára vagy bármilyen rossz helyre kerüljön?? És amúgy is mindenki azt mondta,hogy nekem kéne vigyáznom rá. Tudom, tudom...felelőtlen voltam...de már nincs mit tenni. Amit tudok tenni, hogy nonstop bekapcsolom a rádiót, bukóra hagyom az ablakot, feltoltom jól az itatóját es mindkét etetőjét, bekapcsolom a szúnyogirtót és ennyi. Csak reménykedni tudok...
2016. aug. 23. 10:42
 10/15 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm minden kedves válaszírónak! 🌸
2016. aug. 23. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!