Kibír egy hullámos papagáj két egész napot egyedül?
Valaki azért jó lenne ha ránézne a madárra. Mi kanárival utaztunk(nyaralás), élvezte, nem lehet elvinni? Vizet talán többet kéne hagyni ha kifürdi. Esetleg ha olyan hörcsögitató, akkor elég.
Szomorú lesz, nem fogja érteni, mi történt. Én adnék kulcsot valakinek, vagy átvinném valakihez
a hullámos papagájnak sosem kéne egyedül lennie!! és most nem arra gondolok,hogy te vele vagy.. mindenképpen kéne neki egy fajtárs! egy másik papagáj.. egyedül tartani kínzás..
a kérdésre válaszolva: ha van előtte bőven kaja és innivaló,akkor kibírja. de tényleg vegyél még egyet nem értem miért kell egyedül tartani,amikor a csapból is az folyik,hogy kell nekik társ
Úristen mekkora baromság hogy több napig v egy hétig is egyedül lehet hagyni mert Ausztráliában is ezt szokta meg - a kalitkás madár SOSEM volt az őshazájában! Felakadhat az etetőjén a kaja, a víz állott lesz vagy belekakál és azt nem issza meg.
Én kb csak a legritkább esetben hagyom őket egy éjszakára, és már éhenkórászként várnak mert délelőttre elfogy a kaja az etetőből, hiába van fenn a több fürt köles. Vízbe sokszor kakilnak bele, úgyhogy még csak 24 órát sem vagyok távol tőlük.
Valakit meg kellene bíznod. SZüleidnél érdeklődj, hogy mi a megoldás, hátha NEKIK van ismerősük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!