Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezeket még beleht pótolni? Változni fog egyáltalán valmi, az idő múlásával? Vagy készüljek arra, hogy egyedül leszek egész életemben?
A helyzet az hogylassan 20 éves leszek,de alig vannak barátaim:
Ami annak köszönhető,hogy míg iskolába jartam,soha nem mentem senkivel sehova stb.
Eléggé önbizalomhiányos vagyok.
Szóval a helyzet az,hogy még soha nem volt barátnőm,nem csókolóztam és még nem voltam eggyütt egyetlen lányal sem(ölelést,puszit sem kaptam még)
Ez nyílván azért van mert:
Nem jároknel bulizni
Nem merek lányokkal beszélgetni(2 db kivételével)
Ha tetszik valaki,akkor sem tudok annyi önbizalmat szerezni hogy hozzá merjek szólni.
Ui.:Nincs is sok időm,mert vagy dolgozom,vagy a hobbiimmal foglalkozom.(de úgy figyeltem meg,hogy a lányok nagy részét úgy sem érdekelné,ha netán beszélgetésre kerülne sor)
Szerintetek nem kellene szakemberhez fordulni?
19/f
Úgy nehéz,ha egy kocka töketlen marha vagy.
Ha nem dolgozom,akkor vagy kondizok,vagy videójátékozom.
Buliban még soha nem voltam.(Soha nem is hívnak)
Egyetlen olyan ember nincs az életemben aki legalább egyszer megkérdezné,hogy Hogy vagy?
Soha nem hív senki,soha nem ír senki facebookon
Régebben írtam pár embernek,de mivel csak én kezdemenyeztem a beszélgetés,soha nem ők,így abba hagytam,mivel ha kölcsönös lenne az érdeklődés akkor keresnének.
Én pedig nem írok senkinek,mivel ha érdelelnék valakit us akkor(nem várom el,hogy minďig ő írjon,vagy valami,de ne csak én kezdeményezzek beszélgetést)hívna,írna.
1.) A facebook alkalmatlan arra, hogy megfelelő, normális emberekkel ismerkedj. Szerintem. A 90% ott retardált kamu ember.
2.) Nem fognak a lányok utánad futni, akik meg igen, a legtöbbje olyan is. Van olyan lány aki tényleg nagyon jó barátnőnek és tud szeretni, hűséges lenni, és még kezdeményez is... de ritkaság.
3.)Én is ilyenekkel kábítottam magam, hogy nem érdeklek senkit, nem keres senki, mindenki utál, gyűlölnek a rokonaim ok nélkül, a nők lenéznek stb....
Mostanában jövök rá, hogy ez így nem egészen volt igaz. Hogy én magam kissé antiszoc voltam és túlságosan nagy igényű az adottságaimhoz képest. Meg kell találni az egyensúlyt. Kellenek a barátok, igaz barátok persze, legalább 1.
Kell egy barátnő, akit szeretsz, akiben bízol. Én sajnos itt maradtam 48 évesen tök egyedül, szüzen, nyomorúságos anyagi helyzetben, leromlott egészségi és szellemi állapotban, a régi önmagamhoz képest. Hidd el nem éri meg! Jobb belevágni egy kapcsolatba, aztán pofára esni, mint ha semmi se lenne. Ha most lenne gyerekem legalább.... már nem volnék ennyire elkeseredve. Mgé egyszer mondom, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!