Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejöhetek a fiúnak, miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek a fiúnak, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok edzőterembe egy nagyon jó barátommal, aki a "személyi edzőm". És van egy srác, ő is a haverjával edz és észrevettem, hogy nagyon sokszor van olyan mikor bámul. Heti 3× találkozunk a teremben és egyre feltűnőbb. A barátommal, akivel ott vagyok sose beszélgettek, de mióta én is ott vagyok mindig odajön beszélgetni, de csak a Vilivel. Ott állok, engem néz, de nem "nekem" mondja. És ha elköszön, hogy sziasztok, akkor is engem néz. Figyeltem, hogy hátha más lányokat is néz, de egyátalán nem, csak engem és mikor tartom vele a szemkontaktust kb fél perc után elkapja a fejét és ezt eljátszuk 20× Nekem tetszik, sőt ha megyek és nincs ott, teljesen elmegy a kedvem... én nem vagyok kezdeményező típus, beégni meg főleg nem akarok.

Szerintetek miért csinálja? Ha tetszem neki, miért nem jön oda? Ha nem tetszek akkor miért néz?

17 L

2019. ápr. 18. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valahogy adnod kéne neki néhány jelet, hogy ő kezdeményezzen. Ha tudod hogy hívják, jelöld be facen, de ne írj rá. Ha te is tetszel neki valószínű kezdeményezni fog valahogy ezek után.
2019. ápr. 18. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki, az biztos. És egyetértek, adj valami jelet neki.
2019. ápr. 18. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát igen, ebben is jól jönne pár tanács...

A keresztnevét tudom, de a vezetéknevét nem. Mindenki ismerőseit lecsekkoltam, akik abba a terembe járnak, de semmi nem találom. Sőt az FBI barátnőim se találják, szóval ott személyesen kéne jelet adnom. Ami több a szemkontaktusnál, de kevesebb a "szia, tetszesz!!-nél".

És elég nehéz, mert mind2en a barátunkkal jöttünk. Az elején azt hittem azért nem kezdeményez, mert azt hiszi, hogy együttvagyok a Vilivel, de mikor pont mellettünk állt, elkezdtem mondani a havetomnak, hogy annyira örülök, hogy ilyen jól megvagytok a barátnőddel, remélem nekem is lesz majd ilyen kapcsolatom stb... de semmi, csak néz.😂

2019. ápr. 18. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Jajj, ne gyertek már megint a Facebookal. Mintha más lehetőség nem is lenne.

Vagy megvárod, hogy kezdeményezzen, vagy fogod magad, oda mész és elkezdesz vele beszélgetni. Nem kell rögtön nyílt lapokkal játszani, de valahol el kell kezdeni, ismerkedni kell vele, hogy egyáltalán milyen ember, van-e közös bennetek az edzésen kívül stb.

2019. ápr. 18. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem amikor odajön beszélgetni szólj hozzá, nem egyértelmű kezdeményezés, de mégis mutatja neki hogy érdekled
2019. ápr. 18. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek titeket. Én is lány vagyok, de miért kell, hogy mindig a fiú kezdeményezzen? Ezek a jelek egyértelműen elárulják, hogy bejössz neki, ha neked is tetszik, miért nem mész oda hozzá, és beszélgetsz vele nyíltan?
2019. ápr. 22. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!