Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek neki?

Fuss utána, ahogy ti lányok/nők szoktátok!(:
Viszont ami téged illet, ezt a fiút elszalasztottad, másik lánynak kacsingat, de van rá esély, szinte még nem derült ki semmi, ha nem jön össze vele, akkor tiéd a pálya!;)

Tetszeni tetszel neki, kérdés milyen komolyan vesz téged. Ez azt jelenti, hogy lehet csak tartaléknak akar, főleg ha mással alakul is neki valami. Én nem ajánlom hogy rohanj utána, haverkodni persze lehet. Azzal hogy ilyenekről beszéltél a barátjával, tudja hogy neked biztosan bejön, tehát innentől kezdve a zsebében vagy. Akkor vesz elő amikor akar és ki tudja milyen szándékkal, ugyanis tudja hogy nyert ügye van nálad.
Nem lebeszélésként írom, csak óvatosságot javaslok.

A haverja azt mondta, hogy alakulóban van egy lánnyal. És mi van ha ő se tudja, hogy ki az a lány? Mert azt nem írtad, hogy ismeri-e. Vagy, hogy egyáltalán honnan ismered a haverjat annyira, hogy így megmondja neked akár az igazságot
Ha a srác haverja nem ismeri a csajt, akkor lehet hogy esetleg te vagy az. Ha ismeri vagy tudja hogy 100% hogy nem te vagy az, akkor ha igazán szereted vársz rá. Én legalábbis ki nem tudom verni a fejemből kb. 10 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!