Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejöhetek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejöhetek neki?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel véletlen egy társaságba keveredtem.Másnap láttam hogy bejelölt facen természetesen visszajelöltem illetve én bekövettem instán ő pedig utána bejelölt snapchaten. Volt már rá példa hogy reagált a napjaimra és snapchaten nem is egyszer beszélgettünk.Viszont megkérdeztem haverját és azt mondta hogy alakulóban van neki egy lánnyal.Szerintetek mit csináljak?
2019. máj. 14. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen akar tőled valamit. Lehetséges, hogy csak szimplán barátkozni akar mert még nem ismer, viszont szimpatikus vagy neki. Kicsit légy türelmes, és várjál vele kapcsolatban. Hátha ad jeleket, hogy bejössz neki.
2019. máj. 14. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Fuss utána, ahogy ti lányok/nők szoktátok!(:

Viszont ami téged illet, ezt a fiút elszalasztottad, másik lánynak kacsingat, de van rá esély, szinte még nem derült ki semmi, ha nem jön össze vele, akkor tiéd a pálya!;)

2019. máj. 14. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Tetszeni tetszel neki, kérdés milyen komolyan vesz téged. Ez azt jelenti, hogy lehet csak tartaléknak akar, főleg ha mással alakul is neki valami. Én nem ajánlom hogy rohanj utána, haverkodni persze lehet. Azzal hogy ilyenekről beszéltél a barátjával, tudja hogy neked biztosan bejön, tehát innentől kezdve a zsebében vagy. Akkor vesz elő amikor akar és ki tudja milyen szándékkal, ugyanis tudja hogy nyert ügye van nálad.

Nem lebeszélésként írom, csak óvatosságot javaslok.

2019. máj. 15. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

A haverja azt mondta, hogy alakulóban van egy lánnyal. És mi van ha ő se tudja, hogy ki az a lány? Mert azt nem írtad, hogy ismeri-e. Vagy, hogy egyáltalán honnan ismered a haverjat annyira, hogy így megmondja neked akár az igazságot

Ha a srác haverja nem ismeri a csajt, akkor lehet hogy esetleg te vagy az. Ha ismeri vagy tudja hogy 100% hogy nem te vagy az, akkor ha igazán szereted vársz rá. Én legalábbis ki nem tudom verni a fejemből kb. 10 hónapja.

2019. máj. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!