Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján bejöhetek neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján bejöhetek neki? Ha igen, hogy vigyem előrébb a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A nyár elején elkezdtem dolgozni,ahol már az első napomon megtetszett egy munkatársam. Mivel nagyon tetszik eldöntöttem,hogy valahogy kezdeményezek. Eleinte sokat kerestem a társaságát, a szemkontaktust amit ő is viszonzott. Nagyon jól kijövünk, sokat ugratjuk a másikat és teszünk kétértelmű utalásokat. Pár hete bejelöltem egy közösségi oldalon és lesz ami lesz alapon ráírtam. Szerencsére jól reagált rá,azóta is minden nap beszélünk. Ha abbamaradt a beszélgetés egyikünk mindig írt valamit. Volt hogy munka után még hajnalban fent maradt velem beszélni. Azonban ami elbizonytalanít,hogy kettő évvel fiatalabb vagyok és a megjegyzéseiből néha úgy veszem le hogy emiatt nem biztos hogy akarna tőlem bármit is, szimplán csak barátságot. A másik dolog hogy nem biztos hogy fogok még vele találkozni,mert ő most nyaralni megy 2 hétre, én pedig csak augusztus végéig dolgozom. Ti mit gondoltok? Ha bejövök neki akkor hogy vihetném előrébb a kapcsolatot? Hogy célozgathatnék a találkozóra? Esetleg valami ötlet hogy ő hozza fel a találkozást?
2018. aug. 16. 14:18
 1/1 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy?:D Azt nem írtad azt hiszem. Ha lány az a 2 év semmi.. Bár én mindig azt az elvet vallom, hogy a fiú kezdeményezzen. Ha tetszel neki írni fog még.. Ha nem akkor nem ő volt az igazi.
2018. aug. 16. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!