Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek lehetne nevezni ezt a "kapcsolatot"?
Figyelt kérdés
Egy srác egy franciaversenyen elém ült, és mikor elment a tanárom, hátrafordult köszönni. Már előtte is fura volt, a megnyitón is nagyon nézegetett, mondjuk én is bámultam őt. Aztán 3 hét múlva a döntőben ismét láttam, ott egyszer éreztem, hogy néz, és hátrafordultam, mintha néznék valamit, és ő is odanézett hátra. A feladatírás közben meg akartam nézni, hogy ő ír-e még, és akkor pont mikor ránéztem, ő is nézett, mosolyogtam ra, visszavigyorgott, megemelte a szemöldökét és mondta, hogy hello. Ekkor ő a másik padsorban ült. Azt tudni kell, hogy mindig köztünk dőlt el a verseny. Egyszer meg is szólított, azt mondta, ismerős vagyok neki. Szerintetek?2018. aug. 3. 22:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen szerelmes tini novellában elmegy, de semmi extra.
3/5 anonim válasza:
Ez ugye általános iskola? Középsuliban már nem szokás ilyen gyerek szinten megmaradni-
5/5 anonim válasza:
"Azt mondta, ismerős vagyok neki" - valszeg csak az első találkozás óta próbál rájönni, honnan vagy ismerős. Persze az sincs kizárva, h tetszel neki, sőt, ebben biztos vagyok, mert ebben a korban ha vki nem tetszik a másiknak, arra általában látványosan rá se néz, szóval ha még találkoztok, kezdeményezz beszélgetést, mondjuk a versenyről, ha már ő nem teszi meg, és aztán majd alakul a dolog. Esetleg ha rámenősebb fajta vagy, akkor keresd meg a facebookon (gondolom, ha egy versenyen voltatok, a neve megvan), jelöld ismerősnek, aztán várj, h ő írjon rád. Ha nem teszi, 3-4 nappal azután, h visszajelölt, te is írhatsz neki, de ne ilyen, szia, hogy vagy-típusú semmit, hanem pl. megkérdezheted, hogy érzi magát a verseny után, milyennek találta a feladatokat, stb.. Ha ott már kevésbé kommunikatív, akkor legalább rájössz, h nem érdemes ezért teperni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!