Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejöhetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejöhetek a legjobb barátomnak, aki fiú?

Figyelt kérdés

Iskolás korunk óta ismerjük egymást, és már nagyon jól kijöttünk akkor is. Ő közeledett felém és szoros barátság alakult ki. Mindig kereste a társaságom és ahol lehet kapcsolatba lépett velem. Mikor valamit jól csináltam akkor mondta a haverjainak hogy "az sem volt semmi, ahogy Zita vágta a dolgokat(azaz én)". Középsuliba kerülve kicsit elhanyagolva éreztem magam, végig az osztálytársaival dumált, és egyszer olyan hangosan röhögtek hogy kimentem a szobából, meg tanulni akartam, ő utánam jött, és mondta hogy inkább elmegy, mert nem akarja, hogy miatta legyen rossz jegyem. Amikor megint elkezdtek ebéd után beszélgetni és nem tudtam beleszólni, akkor mondtam, hogy én inkább haza megyek, és a haver srác mondta nekem, hogy "ne menj, maradj te is beszélgetni". Amikor párnacsatáztunk és mondtam hogy én nem jól csinálom, akkor ő mondta hogy de jól csinálod. Amikor lerondáztak akkor azt is mondta rájuk h ne foglalkozzak velük. Mikor nem tudtam a föcit felajánlotta hogy bármiben segít. Amikor nehéz dogát írtam akkor útközben taliztunk és adott nekem egy lóherét. Mindig érdeklődött hogy milyenek lettek a dogáim meg mi volt a suliban. Kosarazok és mondta nekem hogy nem mindenki teljesít ilyen jól, mint én.

17/L

2020. jún. 22. 02:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem tudni biztosra, egy barát is megtenné ezeket.

Az, hogy “haver srác”-nak hívod őt az elég valószínűen kimondja, hogy te csak barátként tekintesz rá.

2020. jún. 22. 02:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előző is írta, egy igazi barát is megtenné érted ezeket.

Ettől függetlenül van rá esély, hogy ő érez irántad valami többet is, mint barátság, csak titkolja.

Az pedig, hogy valójában mi a helyzet, azt csakis te tudod megtudni, úgyhogy hajrá

2020. jún. 22. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Neked is bejön, igaz?

Ez egy olyan dolog, hogy talán örökké barátok maradtok, és nem lesz semmi több. Viszont könnyen lehet, hogy egyetlen apróság át tudja lendíteni a dolgot szerelemmé. Egy hirtelen felindulásból adott puszi, egy szorosabb ölelés, vagy csak egy olyan nap, amikor épp mindketten több szeretetre vágytok. Gondolom ő is hasonló korosztály, és gyerekként ismertétek meg egymást, csak közben lassan nő és férfi vált belőletek. Lehet, hogy bejössz neki (szerintem biztosan), de a gyerekkori barát érzés erősebb.

Lehet, hogy nem így van, de voltam hasonló szituációban a ti korotokban, csak én a fiú szemszögéből éltem át a dolgokat.

2020. jún. 22. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, kérdező, hogy boldogan belemenne, ha többet remélhetne tőled. Olyan kamaszfiút még nem hordott a hátán a Föld, aki érdek (vagy valaminek reménye) nélkül barátkozna egy lánnyal. Hiszen a két nemnek merőben más a gondolkodása, lelkivilága, és a fiúk qrvára nem értik (hovatovább hülyének nézik) a lányokat.
2020. jún. 23. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tartom, hogy fiú lány barátság nem nagyon működik mert az esetek nagy részéből szerelem lesz de ez nem csak az én véleményem a statisztika is ezt igazolja. Úgyhogy minden esély meg van rá, hogy kölcsönösen vonzódtok egymáshoz.
2020. jún. 24. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!