Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kiábrándúltam volna belőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándúltam volna belőle?

Figyelt kérdés
Lassan 1 ève vagyunk együtt barátnőmmel ès az elejèn mèg olyan volt mintha a fellegekben járnèk, de már nem. Règen nagyon fèltèkeny voltam ès ha akármelyik fiú barátjáról volt szó akkor ideges lettem, de már nem igazán èrdekel. Egyfolytában vele akartam lenni az elejèn, de már örülök nèha, ha valami dolga van. Most is ő jár a fejemben egèsz nap, de emiatt a tèma miatt ès nem úgy, mint règen. 18f

2020. dec. 8. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik igen, de legalábbis biztosan nem vagy oda érte annyira, mint az elején
2020. dec. 8. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ez tök természetes. Szimplán eltűnt a rózsaszín köd. Tudod szokták azt mondani hogy a szerelem megfog a szeretet megtart. Szóval ha te annyira szereted őt, hogy nem cseréled le egy másikra akkor kezd megszokni, hogy ilyen van és nincs is semmi baj veled.
2020. dec. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!