Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennie az illetőnek az első randin ahhoz, hogy egyből kiábrándulj belőle? Mindkét nem válaszai érdekelnek.
Ha randizol egy sráccal/csajjal, akkor mit kell tennie ahhoz, hogy azt mondd, hogy soha nem fogsz tudni vele elképzelni egy párkapcsolatot? Esetleg vannak tapasztalataitok?
Kezdem én: Anno randiztam egy lánnyal, moziba vittem. Mielőtt bementünk volna a terembe, elment WC-re. Miután kijött, az egyik cipőjére ráradadt egy hosszú wc papír darab, ebből ő semmit nem vett észre, nekem kellett figyelmeztetnem. Nagyon kínos volt.
Ha nem ápolt a külseje, nem tud normálisan civilizált módon enni és bunkó, akkor fel állok az asztaltól illedelmesen elköszönök és többet nem foglalkozok vele.
Ha velem bunkózik akkor elklüldöm a pics*ba és úgy megyek el illedelmesen. F/16
Szerintem ez helyzet függő lehet csak pont nem nézte a cipőjét
De ha annyira komoly dolgot művel mint pl hogy épp nem a cipőjén hanem hátul lóg ki vagy épp szembe tűnő dolog ebben az esetben azt jelzi hogy igénytelen akkor érdemes fogni magad és elköszönni
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!