Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy kiábrándulok belőle?
Figyelt kérdés
Több nőnél is előfordult, nagykn tetszett akkot szinte mindent megtettem volna érte stb. Aztan eltelik egy kis idő úgy hogy nem latom es konkretan nem is erdekel. Miert van ez? 16/f2016. nov. 4. 21:30
1/2 anonim válasza:
Velem is ez van, csak fiúknál. Megtetszenek, kb 1hétig nagyon ""szerelmes vagyok beléjük"" , aztán egyik pillanatról a másikra elmúlik. Én sem tudom miért van ez , de nagyon szeretném tudni:D 15/l
2/2 anonim válasza:
Ha nem lenne mi közül válogatni akkor azért sírnátok itt mind a ketten,hogy milyen kegyetlen veletek az élet,hogy nem talál meg a szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!